Konuşmak istemediğim kişi sürekli benle konuşmaya çalışıyor

Böyle soğuk yapmana rağmen hala yüzsüz gibi kenelik yapıyor ise kırmaktan gocunmayacaksın. Vur yüzüne bir daha gelmez.

Dediğim gibi eleman davar olduğu için 4 kişi daldı bizim erkekler onlarda böyle yapılı falan çocukta tık yok.
@at0mdeniz, gerçekten. Bu çocuğun aklında problem olabilir, sen buna yol yakınken ver yolu. İlerleyen zamanlarda daha fazla üzülmesine sebep olabilirsin.

Evet bende bunu düşünüyorum fakat o uzulmeden bir yolunu bulmam gerek veya direkt olarak söyleyeceğim.
 
@at0mdeniz, beni bir abin olarak düşünebilirsin. Direkt söyle gitsin, gerçekten bazı şeyleri direkt yapmak gerek.

Evet yapacağım. Teşekkür ederim ve bir sorum daha olacak benim de net bir kararım var bu konuda. Sınıfta ki insanlar fark ettim de sadece birbirlerini kullanıyorlar mesela interneti mi yok deniz canım internet açar mısın açıyorum teşekkür vesaire yok çok acil bir durum oluyor halbuki öyle değil Instagram da yanlış fotoğraf paylaşımlar rica ettiler verdim karşılığında hadi yol al oldu:$ bu tür insanlara direkt olarak yol vermek istiyorum fakat sınıftaki tüm insanlarinda bu şekilde olmasına üzülüyorum iyi niyetim suistimal ediliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@at0mdeniz, gerçekten hiç arkadaşın olmasın ama o tarz tiplere yüz verme. İlerleyen zamanlarda üzülen sen olursun, gerekirse tek gez ama o tiplere kesinlikle yüz verme.

Yüz vermiyorum zaten ama şuna üzülüyorum ben iyi niyetli bir insanım kimseye kötülüğüm dokunmaz giderim bisküvi alırım gelirim sırama koyarım sonra montumu asmaya giderim gördükleri gibi deniz nasılsın canım benim falan yani sırf bisküvi için kendilerini küçük düşürüyorlar yüz vermiyorum ama yapacak bir şey yok sınıfımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat diğer sınıflarda da boş yer yok o da mümkün değil.
Hocam benim bir arkadaşımı bir kız çok seviyordu ne söylerse söylesin 31 diyordu ama kız hala soğumuyordu. Yani bu kişide böyle olabilir o yüzden direk söylemen daha mantıklı.

Bence kız belli etmemeye çalışıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı