Rica ederim dostum umarım yardımcı olur. Biliyorum kanın kaynıyor, bende senin zamanında öyleydim ama kendini kesinlikle yıpratma. Karşına o kadar çok fırsat çıkacak ki 10 sene sonra dediğimi farkedeceksin
Kızla daha 3 gündür konuşuyor. Gelmişsiniz soğuksa vazgeçin yazıyorsunuz. Kız belki alışacak? Görende sanki arkadaş ile kız 2-3 aydır konuşuyor ama kız hala soğuk yapıyor sanar.
Bende hep sizin gibi düşünüyordum ama neden hep biz konuşmaya çalışıyoruz? Neden hep biz konuşmak istiyoruz? Soğuk ise biraz zaman tanımakta fayda var. Biraz ondan adım bekleyebilirsiniz de. Yüz yüze konuşma işini çözerseniz daha rahat ilerlersin.
Bende hep sizin gibi düşünüyordum ama neden hep biz konuşmaya çalışıyoruz? Neden hep biz konuşmak istiyoruz? Soğuk ise biraz zaman tanımakta fayda var. Biraz ondan adım bekleyebilirsiniz de. Yüz yüze konuşma işini çözerseniz daha rahat ilerlersin.
Soğuksa bi çay içmeye gidelim diyin(!) Espiri yapın, boş yapın ama seveceği tarzda, İşinizi ve derdinizi anlatın. Eğer kız istemiyorsa zorlamanın hiç bir yayarı olmaz.