Konuştuğum kız birden konuşmayı kesti

McDreaMy0026

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Okulda sınıfımda edindiğim kız arkadaşım vardı. İyi anlaşıyorduk, teneffüslerde beni çağırıyordu sohbet ediyorduk gülüyorduk falan. Sonra hikayelerime alev ve bazen de kalp atmaya başladı. Benden hoşlanıyor mu diye düşünmeye başladım. Benimle arası bayağı iyiydi ama sonra birdenbire eskisi gibi beni çağırmamaya, benimle konuşmamaya başladı. Sizce nasıl davranmalıyım?

Sen de onunla konuşma kızlar böyle olur başta çok ilgili olurlar sonrasında hiçbir şekilde mesaj atmazlar ilgi göstermezler. Bu kızların doğasında vardır her kız bunu yapar, eğer o mesaj atmayı kestikten sonra onu kovalarsan o bir daha sana yazmaz. Burada yapman gereken şey o mesaj atana kadar yazma. Yazdığında da bir süre soğuk davran.

Sadece yedek kulübesindeydin olay bundan ibaret. Peşinden gidipte "neden benimle konuşmuyorsun?" gibi söylemlerde de bulunma, ezikliğini hissettirirsen hepten kaybedersin. Olacakları söyleyeyim: sen ona yazmadığın için o da sana yazmadığı için bir daha konuşmayacaksınız.

Senden sıkılmıştır, kendisine başka birisi bulmuştur.

Sen de onunla konuşma kızlar böyle olur başta çok ilgili olurlar sonrasında hiçbir şekilde mesaj atmazlar ilgi göstermezler. Bu kızların doğasında vardır her kız bunu yapar, eğer o mesaj atmayı kestikten sonra onu kovalarsan o bir daha sana yazmaz. Burada yapman gereken şey o mesaj atana kadar yazma. Yazdığında da bir süre soğuk davran.
Dostum keşke bu yazdığını daha önce görseymişim. Çünkü çoktan kıza sordum bile bir sorun mu var ne zamandır konuşmuyoruz diye. O da öyle bişey yok dedi. Şimdi de konuşmuyoruz artık eskisi gibi. Gerçekten bazen nasıl davranacağımı bilmiyorum böyle durumlarda ve yanlış yapıyorum. İnsanlara karşı ezik durumuna düşüyorum ve hep insanların peşinden ben koşuyorum. İnsanları kırmak istemiyorum derken insanların beni ezdiğini fark ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı