Bayram ile torpilin arasındaki bağlantıyı anlamadım fakat bakkallarda sorarsan bulabilirsin diye düşünüyorum, en kötü mantar tabancası alırsın o da eğlendirir.
Neden doğru olmasın hocam biz küçükken internetten kutu torpil alır eğlenirdik hatta bir keresinde okulda teneffüste patlatmıştık o olaydan iki hafta sonra okula kamera sistemi getirmişlerdiGenelde bu zamanda geliyor bakkallara her zaman satılan bir şey değil zaten her zaman satılmasıda doğru olmaz.
Neden doğru olmasın hocam biz küçükken internetten kutu torpil alır eğlenirdik hatta bir keresinde okulda teneffüste patlatmıştık o olaydan iki hafta sonra okula kamera sistemi getirmişlerdi![]()
![]()
Hocam bakkallar yasak diye satmiyo mantarda kesmiyo bildiğiniz yer varsa kna göre gidicekitm yarinBayram ile Torpilin arasındaki bağlantıyı anlamadım fakat bakkallarda sorarsan bulabilirsin diye düşünüyorum, en kötü Mantar tabancası alırsın o da eğlendirir.
Bakkallarda yasak diye satmıyolar sadece mantar var oda çıt cıt bişey ben bildiginiz yer varmı diye sordumGenelde bu zamanda geliyor bakkallara her zaman satılan bir şey değil zaten her zaman satılmasıda doğru olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.