Konya'daki katliamın zanlısı Bozkır ilçesi kırsalında yakalandı

Konya'da 7 kişinin katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, Konya'nın Meram ilçesinde 30 Temmuz'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen firari zanlı Mehmet Altun'un, Bozkır ilçesi kırsalında yakalandığı bildirildi.

Kaynak: Konya'daki katliamın zanlısı yakalandı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konya'da 7 kişinin katil zanlısı Mehmet altun yakalandı.

Konya cumhuriyet başsavcılığı yaptığı açıklamada, Konya'nın meram ilçesinde 30 Temmuz'da dedeoğulları ailesinden 7 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen firari zanlı Mehmet Altun'un, bozkır ilçesi kırsalında yakalandığı bildirildi.

Kaynak: Konya'daki katliamın zanlısı yakalandı

Konya'lı olarak üzüldüm hatta 2 km ilerimizdeler.
 
Şehirle ne alakası var cidden nasıl bir mantık? Bir şehirde biri suç işlediğinde tüm şehiri toptan karalayacak olsaydık memlekette şehir kalmazdı.

Konya ile ilgili en ufak haberde Konya'ya gömen çok insan var birebir şahit oluyorum sosyal medya da konyalıyım dediğim için.
 
Kardeş bu dediğin balta girmemiş orman kanununda bile olmaz.

Bir kıza işkence edip. Parçalarına ayırıp, sonra pişman değilim yine olsa yine yaparım birini bile para cezasıyla bırakmış bir hükümete sahibiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı