Konya'daki konser sırasında sahneye atlayan kişi: Konya uyan artık, AK Parti'ye oy verme!' dedi

%1'in altında dedin sen ama :D %1'in altı ve %1.34 eşit mi?

Hee pardon çok fark etti. Yüzde 1.34 müş ortalaması. 1 değilmiş özür dilerim çok fark etti. Demek ki dindar partiler çok oy alıyor... Benim tez çöktü. :( :p

Not: Sonuç olarak bir seçimde 0.68 alarak yüzde 1"in altına düşmüşler... Ben orada bir tasvir bir genelleme yaptım bunu anlayabilmeniz lazımdı ama neyse.

Not2: Muhalefetin kuyruğuna takılmaya devam ederseler önümüzde ki seçim gene yüzde 1"in altına düşecekler bu gidişle.
 
Son düzenleme:
@CBum insanlarla doğru bir biçimde iletişim kurmayı öğrendiğinde sen haber vermeden ulusal kanalda son dakika geçer o zaman ben ulaşırım sana zaten.
Söyle bakayım nerede üslup hatası yapmışım? Kusura bakma ama ben ve milyonlar burada açlıktan geberiyorsa , hatta direkt öldürülüyorsa bunlara neden olan kişilere oy verenlere saygı duymamı mı bekliyorsun?
 
Geldi bir AKP savunucusunu savunan birey daha. Başa çıkar çünkü bunların mantıklı ve elle tutulur bir argümanı, fikri ve siyasi düşüncesi olmadığı için ne söylersek söyleyelim zorlarına gitmiyor. 80 milyonun vebali sizin gibilerin boynunda. @ÖzkanK Odundan farksızsın, duvara konuşsa bu kadar kişi duvar bile savunmazdı babasının partisi gibi.

@Cruslan Size demedim vebal kısmını yanlış anlaşılmasın
Daha kendin bilmiyorsun üslup hatanı, bu durumda sana laf söylemek bana düşmez. (Mesajları kırpmıyorum sonra yok efendim anlam o değildi falan bana gelmeyiniz.)

"Meeeee" derse daha iyi anlaşırlar hocam doğru.

@SonLaptopBükücü boş boş emoji atacağına gel de düzgün bir şekilde tartışalım.
 
Daha kendin bilmiyorsun üslup hatanı, bu durumda sana laf söylemek bana düşmez. (Mesajları kırpmıyorum sonra yok efendim anlam o değildi falan bana gelmeyiniz.)
Ben bu hayattan bunlar gibiler yüzünden bezdim, biraz laf etmek hakkımdır isteyen alınır isteyen alınmaz.
 
Bu hareketler akpli seçmeni daha konsolide ediyor, aferin kardeşime. İnanmayan gezi ve sonraki sürece baksın. Akp, gezi sayesinde bugünkü durumuna gelebildi. :D

Heh dedim ki nerede bu gezi seviciler damladı bir tane. Gezi olayının ülkeye olan milyarlarca dolar zararı umurunda değil, şehit olan polisler umurunda değil, dükkanı zarar gören esnaflar umurunda değil, düpedüz terör eylemine dönüşmesi umurunda değil adam oradan akpnin oyunu arttırdığına takılmış. Ya sizi var ya Allah ıslah etsin başka diyecek bir şey yok.
 

Geri
Yukarı