Konyaspor 2 : 0 Fenerbahçe

Amcamda her sene aynısını söyler.

Şu 8 sene şampiyon olamadı diye dalga geçenlere şunu paylaşmadan edemeyeceğim.

3 Büyüklerin En Uzun Şampiyon OLAMAMA Serileri | Şampiyonluk Hasretleri - YouTube

Fenerbahçe yenince o sene bu sene, kaybedince 10 sene şampiyon olamaz. Unutmayın en son umutlar ölür.
Ben pek öyle yaklaşan "yenince o sene bu sene, kaybedince 10 sene şampiyon" kafasında olan bir insan değilim. Fanatiktim eskiden fakat kendime bıraktırdım. Umudum tabikide var fakat bu kafayla devam edersek cidden şampiyon olamayız. Üstteki Ali Koç yorumunuzda haklısınız. Ali Koç bence iyi yönettiğini düşünmüyorum kulubü.

Geçmiş önemsenmicekse kupalar müzede olmazdı:).

Şahsen ben önemsemiyorum hocam. Şu an alay konum fener. İleride GS olur BJK olur onlada dalga geçeriz. Takım fanboyluğu yapmam ben. GS şampiyonmu oldu ne güzel olmadımı banene.

Ben pek öyle yaklaşan "yenince o sene bu sene, kaybedince 10 sene şampiyon" kafasında olan bir insan değilim. Fanatiktim eskiden fakat kendime bıraktırdım. Umudum tabii ki de var fakat bu kafayla devam edersek cidden şampiyon olamayız. Üstteki Ali koç yorumunuzda haklısınız. Ali koç bence iyi yönettiğini düşünmüyorum kulubü.

Ali Koç zaten iyi yönetmiyor. Seçimde iki üç ergen oy verdi Ali Koç denen "sözde" güneş gelecek lafı suya düştü. Aziz Yıldırım kalmalı diye seçim döneminden beri söyledim. O zaman Azizbahçeli diyenlerde vardı. Şu anda #AliKoçistifa diye tag açıyorlar. Ali Koç'un bir kere düşünce yapısı yanlış zaten. Aziz Yıldırım kulübü güçlendireyim diye olaya bakarken. Ali Koç bu sene şampiyon olayım diye bakıyor. O konuda bir şey demiyorum zaten. Benim sözüm iyi gün taraftarlara. İyi günde şampiyonuz deyip kötü günde takımı suya batıranlara lafım zaten. Ben şahsen lig başından beri şampiyonluğa inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı