Arkadaşlar merhaba, sistemim kaldırdığı için 2K 24" monitör almayı düşünüyorum. 27" çok büyük geliyor bana. Linkteki monitör nasıl tavsiye eder misiniz?
Hocam dediğim gibi 27" çok büyük geliyor bana. O sebeple Koorui 24" 2k modelini attım. Marka model olarak nasıl benim attığım ? Kullanan var mı acaba![]()
AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC AG275QXN/EU 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam dediğim gibi 27" çok büyük geliyor bana. O sebeple Koorui 24" 2K modelini attım. Marka model olarak nasıl benim attığım? Kullanan var mı acaba?
Hocam dediğim gibi 27" çok büyük geliyor bana. O sebeple Koorui 24" 2K modelini attım. Marka model olarak nasıl benim attığım? Kullanan var mı acaba?
almadım henüz hocam.Geldi mi hocam ürünün memnun musun?
Aldınız mı fiyatı 6 bin e düştü.almadım henüz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.