Kopan internet kablosu nasıl bağlanır?

hjackles

Kilopat
Merhaba.
Müstakil bir binada kalıyorum. İnternet kablosu dışarıdan gelip bahçemizden geçip eve geliyor. Ağaç kestireceğiz ve kablonun olduğu yerde olduğu için biraz tereddüt ediyorum. Eğer kablo koparsa kendim bağlasam bir sorun olur mu? Yasal olarak. Telekom'u çağırsan 15 günde gelmezler.

Dış Siyah kablo ise (ismini unuttum) onun için Telekom'u çağırman daha mantıklı, ücretsiz çekebiliyorlar. Eğer iç LAN kablosu ise kendin yapabilirsin

Bir kere kopmuştu defalarca aradım öyle geldiler. Bugün yarın diye diye... O yüzden bahçemin içinde yasal sıkıntısı yoksa kendim bağlarım. Eğer hızda bir sıkıntı olursa çağırırım Telekom'u diye düşündüm.

Bir kere kopmuştu defalarca aradım öyle geldiler. Bugün yarın diye diye... O yüzden bahçemin içinde yasal sıkıntısı yoksa kendim bağlarım. Eğer hızda bir sıkıntı olursa çağırırım Telekom'u diye düşündüm.
Kendi bahçenin içindeyse kendin yapabilirsin bir sorun olmaz muhtemlen. Bence sen onları ara, o sırada kendin de çek düzenle. Bağlantı stabil olmazsa, onlar gelene kadar kullanır, geldiklerinde kendileri temiz kurulum yapar. :))

Böylece kesintisiz kalmazsın

Rica ederim. Beklemek sinir bozucu o yüzden kendin halledebilirsin, ama elinde o siyah kablodan var mı? Ekipman lazım işte.. Biraz uğrşatırır gibi, ama eğer yaşadığın bölgede tembel çalışıyorlarsa kendin yapman daha mantıklı. Yerinde olsam ben böyle yapardım muhtemelen, ama bizim buradaki TT' ekibini tanıyorum 2 genç çocuklar işlerini iyi yapıyorlar. Yani Personel kalitesi ve hizmeti bölgeden bölgeye değişiyor gördüğüm kadarıyla.

Rica ederim. Beklemek sinir bozucu o yüzden kendin halledebilirsin, ama elinde o siyah kablodan var mı? Ekipman lazım işte. Biraz uğrşatırır gibi, ama eğer yaşadığın bölgede tembel çalışıyorlarsa kendin yapman daha mantıklı. Yerinde olsam ben böyle yapardım muhtemelen, ama bizim buradaki TT' ekibini tanıyorum 2 genç çocuklar işlerini iyi yapıyorlar. Yani Personel kalitesi ve hizmeti bölgeden bölgeye değişiyor gördüğüm kadarıyla.

Bir kere daha komşumuz üzerine halı atınca kopmuştu. Günlerce bekledik gelsinler diye. Koparsa kendimiz hallederiz orada sıkıntı olmaz. Ben yasal sorun olur mu diye merak etmiştim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı