yani kabloda sıkıntı yok sadece birleştirilmesi lazım. 2 yere sordum yapamayız dediler.1 yıl önce razer kraken v2 kulaklığımda cızırtı benzeri sesler gelmeye başlamıştı. Kabloyu kontrol edince tellerin kadayıf gibi olduğunu gördüm. Ben razer mouse un kablosuyla değiştirmiştim ve ilginç bir şekilde uyumluydu hala sorunsuz kullanıyorum
Size tavsiyem internetten uyumlu bi kablo satın alıp bilgisayarcıda değiştirtmeniz. Temu ve aliexpresste de vardı diye hatırlıyorum. İlla bilgisayarcıya gerek yok elektrik elektronik tamiratı yapan biri de halledebilir sakın çöp oldu diye düşünmeyin
İki tane Razer marka kulaklığım oldu ikisinde de sorun yaşadım. Hammerhead ve Barracuda. Hammerhead suyu yiyince gitti, Barracuda durduk yere menteşeden çatladı. Kronik sorunuymuş zaten bu. Hadi hammerhead benim hatam olsun, airpodlar çamaşır makinesine bile girdiği halde çalışıyor da neyse, Barracuda'yı asla hor kullanmadığım halde çatladı. Bu markanın laptopları da sorunlu. Bir ton yazı, video var bununla alakalı. Ürünleri ilk başta çok performanslı ve kaliteliler ama asla uzun ömürlü değiller. Fiyatları da çok pahalı. Mouse'ları çok iyi ona lafım yok. Ama onun dışında bir bardak sularını bile içmem daha sonra zehirler mi dik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.