nordknight Yoctopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.358 14 Mart 2022 #21 nordknight dedi: Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıfta bir çocukta yakalatmıştı diğer dersler iyi olduğu için sıkıntı olmamıştı bir şey olmaz gibi. Artı 0 Eksi
nordknight dedi: Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıfta bir çocukta yakalatmıştı diğer dersler iyi olduğu için sıkıntı olmamıştı bir şey olmaz gibi.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.772 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Mart 2022 #22 Hoca uyarır 20-30 puan kırar en fazla. Diğer derslere kıyasla ağır ders olmadığı için kopya olarak işlemez bence. Din dersi içinde kopya çekilmez ki. Artı 0 Eksi
Hoca uyarır 20-30 puan kırar en fazla. Diğer derslere kıyasla ağır ders olmadığı için kopya olarak işlemez bence. Din dersi içinde kopya çekilmez ki.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #23 nordknight dedi: Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi. Genişletmek için tıkla... Rahat ol, ben de 9. sınıfım bizim sınıfta bir öğrenci her sınavda düzenli olarak kopya çekiyor ve bunu bırak tüm öğretmenleri tüm okul biliyor. Öğrenci 1. dönemde geçti sınıfı hiçbir şey yapmıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022 Artı 0 Eksi
nordknight dedi: Merhaba 9 sınıf öğrencisiyim din dersinde kopya çekerken yakalandım. Hocaya sordum perşembe günü dersimizde konuşalım dedi. Genişletmek için tıkla... Rahat ol, ben de 9. sınıfım bizim sınıfta bir öğrenci her sınavda düzenli olarak kopya çekiyor ve bunu bırak tüm öğretmenleri tüm okul biliyor. Öğrenci 1. dönemde geçti sınıfı hiçbir şey yapmıyorlar.