Ritmik
Centipat
Sonucu veya gelişmeleri bizlerle paylaşman sağlıklı olacaktır. Ani karar vermemeye çalış.Tamam öneriniz için teşekkür ederim
Sonucu veya gelişmeleri bizlerle paylaşman sağlıklı olacaktır. Ani karar vermemeye çalış.Tamam öneriniz için teşekkür ederim
İyi kalpli hoca değerini bil.Arkadaşlar hocaya daha mesaj atmadım ama hoca affetmiş beni 42 vermiş
O hocayı üzme.Arkadaşlar hocaya daha mesaj atmadım ama hoca affetmiş beni 42 vermiş
yüksek ihtimal k girilecek ve disipline gideceksin kötü bir hoca değilse k yerine düşük girerMerhaba, ben 9. Sınıf öğrencisiyim kimya sınavında elimde kopya kağıdıyla yakalandım ve gözetmen hoca sınav kağıdıma kopya yazıp kopya kağıdını aldı, kimya hocasıyla henüz konuşmadım araya tatil girdi notuma K olarak girilir mi veya ceza yer miyim, ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun bidahakine kağıt falan o işlere girme. Bak çekme demiyorum kağıt işine girme.Arkadaşlar hocaya daha mesaj atmadım ama hoca affetmiş beni 42 vermiş
Hocası affetmiş hocam.yüksek ihtimal k girilecek ve disipline gideceksin kötü bir hoca değilse k yerine düşük girer
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.