Kopya çekilirken yakalanma sonrası hangi işlemler yapılır?

Ben de yasak olduğu halde telefonumu kilitli dolaba koymamıştım. Yakalanıldığında disipline gidiliyor deniyordu ancak affetmişlerdi. Okul yönetimi, korkutmak amaçlı yapıyor ancak sürekli idarenin uğraştığı kişilere daha sert muamele ediyorlar.
Aynen öyle, amaçları korkutmak ve çoğunlukla işe de yarıyor. Yalnız lisede iken yasak davranışlara devam edildiği takdirde veya direkt ilk seferinden büyük bir suç işlediğinde ikinciye kalmadan direkt ceza verebilirler.
 
Sen sus biz burada günümüzü günümüze katıp çalışalım beyefendinin biri oyun oynamaktan ders çalışmasın sonra bir de yardım istesin.

Boş yapma yardım etmeyeceksen bakma konuya. Kopya çekmiş bir şey olur mu diyor sende çeksene kardeşim? Etikliği konu sahibinin vicdanına kalmış burada boş duyar yapma.
 
e-Okul'a k yazılmasaydı daha olumlu bir bekleyiş olabilirdi. Buradan sonra sicilinin silinmesi geriye dönük bir müdahale olur ki bunu yapmak istemezler. Şimdi bir süreç geçirmesen bile sonraki hatan da uzaklaştırma ve hatta tastiknameye doğru yol izleyebilirsin. Bildiğim kadarıyla üniversiteye geçtiğin zamanda devlet yurtlarından yararlanma gibi konularda da olumsuzlukları olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı