Kopya çekmekle suçlanıyorum

Ailene durumu anlat. Ailen cevvalce konuşsun okul yönetimiyle, gerekirse hocayla da.

Hakkını falan yememisler. Kural apaçık ortada getirmemesi gerekirdi.

Ha arkadaşa üzüldüm ama yapacak bir şey yok.

Hakkını falan yememisler. Kural apaçık ortada getirmemesi gerekirdi.

Ha arkadaşa üzüldüm ama yapacak bir şey yok.
Benim okulumda öyle bir kural uygulanmıyor sizde biliyorsunuz bu ülkede bir kural olması uygulandığı anlamına gelmiyor ama niyeyse hep böyle suçsuz adamlara uygulanıyor bu kurallar.

Yanlarina cagirmadilar ama sabah olmustu olay korkutma gibi bir durum soz konusu olabilir mi?

Benim okulumda öyle bir kural uygulanmıyor sizde biliyorsunuz bu ülkede bir kural olması uygulandığı anlamına gelmiyor ama niyeyse hep böyle suçsuz adamlara uygulanıyor bu kurallar.
Lisede okuyorsun değil mi? Adını verde şikayet edelim.

Suçsuzluk ile alakası yok, 'hocam bi ben mi konuşuyorum ya' demekle aynı dediğin.

Bak mesela burada sen haklısın ama dediğim gibi. Akıllı saat konusu problem.

Savunma yapmaya hakkın yok zaten. Sadece saat olsa belki bir nebze haklı olabilirsin ama saat ve telefon yakalarmışsın, ikisi de yönetmeliğe aykırı. Sınavı geçtim sadece bunlar yüzünden bile ceza alman lazım.

Gecen sene bir arkadaş telefonla sınavda yakalnmisti hocayla cozup halletmisler hiçbir şey olmamis benim saat sokmam mi problem.

Sırf iş olsun diye yapmışlar bence. O kadar küçük saat içinden okumak çok zor. Ben de aynı saate sahibim ve kopya konusunda hiç suçlanmadım. Kopya konusunda aşırı titiz olan bir hocamız yanıma gelip kollarımı açtırdığında saati görmesine rağmen bir şey dememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…