Korece öğrenmek

selimrcanli

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT 12GB
RYZEN 5 7500F
16GB DDR5 6000MHZ
bi de xbox series s var işte xd
Meslek
Borsa öğrenmeye çalışan tipik garson
Arkadaşım bugün itibarıyla Güney Kore'de işe başladı. Daha sonrasından ben de gitmeyi istediğim için Koreceyi öğrenmem lazım. Hâli hazırda İngilizce'yi biliyorum. Bu yüzden kurs, video, vb. içerikleri önerirken yabancı kaynakları da söyleyebilirsiniz. Sizden ricam aranızda bilen varsa nasıl öğrendi onu anlatabilir mi? Ayrıca takip edebileceğim bir kurs var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, arkadaşınız ne iş yapıyor güney Kore'de? Hangi şehirde?

Selam, arkadaşınız ne iş yapıyor güney Kore'de? Hangi şehirde?
Valla bugün varmış olması lazım henüz konuşamadım, hangi şehirde bilmiyorum ama beden işçisi .

Valla bugün varmış olması lazım henüz konuşamadım, hangi şehirde bilmiyorum ama beden işçisi .
Valla ustalık varsa çok güzel paralar kazanılabiliyor küçük şehirlerde. Ustalık yoksa kazandığınızdan pek memnun olamayabilirsiniz.
Onun dışında IT sektörü vs için hayal bile kurmamak gerekir diyebilirim.
Koreceyi de burada ne kadar öğrenirsen öğren oraya gidince öğrendiğin gibi olmayacak.
Tavsiyem; kendini kurtaracak kadar cümle yapısı ve kelime öğrenip direkt gitmek. İngilizce ise sevgili vs olmadan pek bir işe yaramaz Kore'de. Ama yaşadıkça güzelce koreceyi de öğrenebilirsin. Yaşamadan çok çok zor. Burada su gibi konuştuğunu düşünenler oraya gidince ortada kalıyo.
Korece kaynak olarak ne var bilmiyorum ama Ankara'da yaşıyorsanız Kore Kültür Merkezi var oraya takılabilirsiniz. Veya İstanbul'da Mecidiyeköy Gülbağ taraflarında Korelilerin toplulukları mekanları vs var. Oralarda takılarak da Korece öğrenebilirsiniz bence.

Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp uzun uzun cevap vermişsiniz, umarım her şey plana uygun gider de bi şekilde gidebilirim ben de. O zamana kadar alfabe ve basit cümleleri öğrenmeye çalışıcam.

Korece'yi Türkçe > Korece olarak öğrenmeye kalkarsanız ne kadar öğrenirsiniz bilmiyorum ama ben bir kere alfabeyi öğrenmek için yabancı kaynak kullanmıştım. İngilizce > Korece olarak istemediğiniz kadar çok kaynak var ve daha faydalı diye düşünüyorum. Korece öğrenme serüvenimi çok başlarda duraklatmama rağmen yabancı videolar sayesinde hala alfabeyi az biraz hatırlayıp okuyabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…