Oynadığım oyunlar arasında çoğu zaman önemli yer tutan korku oyunlarına çok küçükken Escape From 1428 Elm Street adlı Adobe Flash oyunuyla başladım. Ardından Indie ve benzeri olan FNAF serisi, Jeff the Killer, Slender the arrival, The rake, Among the sleep, Little Nightmares oyunlarıyla devam ederken Outlast, Outlast: Whistleblower, Outlast 2, Resident Evil 2, 3, 4, 7, village oyunlarını bitirmekten tutun scp ve lurking gibi oyunları bile oynadım. Yani uzun lafın kısası korku oyunlarıyla içli dışlı bir insan olarak dün PlayStation'da bitirdiğim Resident Evil Village'ın ardından korku oyunlarını bırakma kararı aldım. Yeni çıkan korku oyunları kandan, güzel grafiklerden ve aşırı abartılı hikayelerden başka hiçbir şey içermiyor. En sevdiğim korku oyunu olan Outlast gibi gerilimi dolu dolu yaşatan tek başına açmaya korktuğun ve merak uyandıran, ürkütücü hikaye içinde seni sürükleyen, bitirdikten sonra etkisinde kaldığımız o yapımları artık çok az hatta hiç göremiyoruz. Outlast Trials 4 kişi oynanacakmış saçma geliyor bana ve bu artan kurda fiyatlar uçtuğu için muhtemelen Outlast Trials'ı almayacağım. Peki hocalarım korku oyunu sektörünün bu gidişatı hakkındaki sizin fikirleriniz neler? Korku oyunları hala oynanabilir mi?