Korkudan kalbinizin durduğu bir olayı anlatın

dilaraweqrxd

Decapat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
135
Çözümler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bende anlatmak istiyorum;

General Mobile GM 8 D telefonumdan Stickman Dismount adında bir oyun oynuyordum. Oyun 100 MB falan. Oyunu oynarken tuvaletim geldi ve tuvalete gittim telefonu masaya koydum. Geri geldiğimde telefon "Kapanıyor..." Ekranındaydı. Dedim "Aha şarjı bitti.". Ama şöyle bir şey vardı ki telefonun şarjı 80 idi. Takmadım, Beni recovery moduna attı ve sadece " Try again" ve bir seçenek daha vardı ona bakamadım. Büyük ihtimalle "Telefonu kapat" seçeneğiydi. "Try again" dedim ve bekledim. General Mobile ekranı 5-10 dakika durdu. Telefon açıldı ve yine kapandı, 10 dk. falan kapalı durdu sonra "Telefon başlatılıyor..." yazdı ve telefon açıldı. Normal çalışıyor şu anda.

Not: Enayi gibi İOS 15 uygulaması indirdim.

Sizinkiler neler ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende anlatmak istiyorum;

General Mobile GM 8 D telefonumdan stickman dismount adında bir oyun oynuyordum. Oyun 100 MB falan. Oyunu oynarken tuvaletim geldi ve tuvalete gittim telefonu masaya koydum. Geri geldiğimde telefon "kapanıyor..." ekranındaydı. Dedim "aha şarjı bitti.". Ama şöyle bir şey vardı ki telefonun şarjı 80 idi. Takmadım, beni recovery moduna attı ve sadece " try again" ve bir seçenek daha vardı ona bakamadım. Büyük ihtimalle "telefonu kapat" seçeneğiydi. "try again" dedim ve bekledim. General Mobile ekranı 5-10 dakika durdu. Telefon açıldı ve yine kapandı, 10 dakika falan kapalı durdu sonra "telefon başlatılıyor..." yazdı ve telefon açıldı. Normal çalışıyor şu anda.

Not: Enayi gibi iOS 15 uygulaması indirdim.

Sizinkiler neler?

Telefonu nereye koyduğu mu unutmam bazen ve yanlışlıkla PC'ye virüs yüklemek bir keresinde babamın telefona Sniper oyunu yüklemiştim ekran donmuştu uzun bir süre artık nasıl yaptım bilmiyorum.
 
1 hafta önce babamın arkadaşının motorunun arkasında gidiyordum telefonum düşmesin diye cebimin o kadar derinine soktum ki bir an bulamadım. Anlık kalp krizi dediklerini o an anladım 1 saniye içinde vücudum öyle bir terledi ki sonra elimi biraz daha ittirince telefona değdim bir daha fermuarsız şort almayacağım.
 

Geri
Yukarı