Korkuların yenilmesi

800k ZED

Kilopat
Merhabalar.

Küçüklüğümden beri yükseklik korkum var ve bunu aşamadım. Biliyorum çoğu kişiye göre bu normal gelebilir fakat bir süre sonra canımı sıkmaya başladı. Böyle korkularınızı yendiğiniz oldu mu? Olduysa nasıl yendiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir tepeye yakınınla beraber çık ve biraz kal, sonra bu yüksekliği biraz arttır ama yakınında hep güvendiğin biri olsun. Korkunun üstüne git, bu arada ben de Korona'dan çok korkuyordum ama oldum atlattım bile, bazen o korkuyu iliklerini kadar hissetmek gerekiyor yenmek için :D.

Kendini Gölge Kayn gibi düşün, korkularınıda savunmasız AD Carry'e. Dümdüz git üstüne. :)

Yükseklik korkusunu iyi anlarım, ellerin terler, neyse.
14-15 yaşlarımda yükseklik korkum vardı, zamanla üstüne gittim, Dubai'de yüksek bir yere bakınca bir an kaybolmuştu. Kısacası korkunun üzerine gitmen lazım.

Ben de her gün Dubai'de yüksek bir yerden bakarım. Çok faydalı öneriyorum bunu 👍

Korktuğum durumları tekrar tekrar yaşayarak üstüne gidiyorum. Bir süre sonra alışıyorum. Çözüm oluyor bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı