4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 7 Kasım 2022 #11 RE8. Giriş kısmı hariç çok korkunç değil bence. TPS bakış açısı da geldi zaten. Daha rahat oynarsınız.
RE8. Giriş kısmı hariç çok korkunç değil bence. TPS bakış açısı da geldi zaten. Daha rahat oynarsınız.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Kasım 2022 #12 455146 dedi: RE8. Giriş kısmı hariç çok korkunç değil bence. TPS bakış açısı da geldi zaten. Daha rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Ben yine de FPS öneririm hocam. Ben pek sevemedim TPS'yi o oyunda. Korku düzeyi hakkında da pek bir şey değişmiyor bence.
455146 dedi: RE8. Giriş kısmı hariç çok korkunç değil bence. TPS bakış açısı da geldi zaten. Daha rahat oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Ben yine de FPS öneririm hocam. Ben pek sevemedim TPS'yi o oyunda. Korku düzeyi hakkında da pek bir şey değişmiyor bence.
İntrasty Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 474 Çözümler 2 7 Kasım 2022 #13 Resident Evil Village'i benim bilgisayar kaldırır mı grafikleri hoşuma gitti.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Kasım 2022 #14 İntrasty dedi: Resident Evil Village'i benim bilgisayar kaldırır mı grafikleri hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Evet. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İntrasty dedi: Resident Evil Village'i benim bilgisayar kaldırır mı grafikleri hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Evet. Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et