Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu ölen insanlar zaten normaldede kazalar sonrası ölmüyor mu hocam.
Troll konu.
Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu ölen insanlar zaten normalde kazalar sonrası ölmüyor mü hocam?
Çok saçma bir mantık.Bu ölen insanlar zaten normalde de kazalar sonrası ölmüyor mu hocam.
21.09.2021 test sonucum pozitif ve yok nefes alamıyormuşum. Yok tat alamıyormuşum. 2 belirti de yok. Bildiğin gripim. Bu kadar.
Bkz.(ispanyol gribinin abartılması gerçeği)
Bkz.(kara vebanın abartılması gerçeği)
Bkz.(hıv (aıds) abartılması gerçeği)
Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.![]()
21.09.2021 test sonucum pozitif ve yok nefes alamıyormuşum. Yok tat alamıyormuşum. 2 belirti de yok. Bildiğin gripim. Bu kadar.
Bkz.(ispanyol gribinin abartılması gerçeği)
Bkz.(kara vebanın abartılması gerçeği)
Bkz.(hıv (aıds) abartılması gerçeği)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.