Korona'nın abartılması gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bu arkadaşı anlatıyorum, kendisi muhtemelen 12-13 yaşında okulda göremediği ilgiyi ve içindeki siniri atmak için böyle saçmalıyor o yüzden daha fazla cevap yazmayalım 😕. Birde büyük ihtimalle troll konu ya da arkadaş kör cahil.
Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. :mad::mad::mad::mad:

Bu ölen insanlar zaten normalde kazalar sonrası ölmüyor mü hocam?

21.09.2021 test sonucum pozitif ve yok nefes alamıyormuşum. Yok tat alamıyormuşum. 2 belirti de yok. Bildiğin gripim. Bu kadar.
Bkz.(ispanyol gribinin abartılması gerçeği)
Bkz.(kara vebanın abartılması gerçeği)
Bkz.(hıv (aıds) abartılması gerçeği)

Sırf sen hafif geçiriyorsun diye herkes hafif geçirecek değil.
Benim eniştem ne diye nefes almakta zorlandı o zaman?
Gerçekten boş adamsın.

Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. :mad::mad::mad::mad:

Bu ölen insanlar zaten normaldede kazalar sonrası ölmüyor mu hocam.

Bilinçsiz? Daha demin arkadaşa benimle nasıl konuşursun diyen sendin değil mi? Biz miyiz bilinçsiz. Dostum kusura bakma ama gerçekten hak ediyorsun illa ailen öldüğü zaman anlarsın.

Bilinçsiz diyorsun da ben şu an koronanın 11. Günündeyim ailecek korona olduk oldum olalı tat yok daha gelmedi de evdeki kişilerde (ben dışında) öksürük oldu ciğerde kristallenme oldu sırf sen az geçirdin diye diğer kişiler öyle olacak değil.

21.09.2021 test sonucum pozitif ve yok nefes alamıyormuşum. Yok tat alamıyormuşum. 2 belirti de yok. Bildiğin gripim. Bu kadar.
Bkz.(ispanyol gribinin abartılması gerçeği)
Bkz.(kara vebanın abartılması gerçeği)
Bkz.(hıv (aıds) abartılması gerçeği)

Aynen abartılıyor, bu sebeple teyzem 3 hafta entübe oldu, ablam 9 farklı ilaca rağmen hastanede yatmanın eşiğinden döndü, eniştem 1 aydır hastanede yatıyor.

Aynen abartılıyor aynen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı