Korona'nın abartılması gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız hocam. Google'dan öğrendikleri şeyleri fikirleri sanıyorlar.

Ne yapayım? Zaman makinesı yapıp geçmişe mi döneyim? Ayrıca bu araştırmalar tarih biliminin bir kanıtı. Haberin olsun günümüzde bir şeyin gerçekliğini bilmek için illa yaşamak gerekmiyor. Arkeolog gibi insanlar süs olsun diye konulmadı.

Ne yapayım? Zaman makinesı yapıp geçmişe mi döneyim? Ayrıca bu araştırmalar tarih biliminin bir kanıtı. Haberin olsun günümüzde bir şeyin gerçekliğini bilmek için illa yaşamak gerekmiyor.
Tarih bir bilim değil.

Size bir şey olmaması kimseye bir şey olmaması anlamına gelmiyor. Covid-19 yüzünden her gün kaç kişi öluyor baktınız mı acaba. Cahil olduğunuz belli, size cevap yazmaya harcadığım efora bile yazık aslında...

Kusura bakmayında böyle bir düşünce yapısıyla yakınlarınız vefat ederse anca anlarsınız durumun ne kadar ciddi olduğunu.

Bilinçsiz insanlar gelip gelip troll konu yazmasın. Ben böyle düşünüyorum ve sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. :mad::mad::mad::mad:

Size bir şey olmaması kimseye bir şey olmaması anlamına gelmiyor. COVID-19 yüzünden her gün kaç kişi oluyor baktınız mı acaba? Cahil olduğunuz belli, size cevap yazmaya harcadığım efora bile yazık aslında...

Bu ölen insanlar zaten normalde kazalar sonrası ölmüyor mü hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı