Koronavirüsü Bill Gates başlattı

G3258

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2015
Mesajlar
1.657
Makaleler
5
Çözümler
5
İddia: Koronavirüsü Bill Gates başlattı.

Ne düşünüyorsunuz? İnsanların virüs yüzünden ölebileceğini bugün hemen hemen herkes tahmin edebilir. Sırf bunları söyledi diye suçlanması bana saçma geliyor. Olayın altında başka bir iş var mıdır bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yok daha neler!

COVID-19, 10 milyon kişiyi mi öldürdü de konuşuyor bu Roger Stone? Zaten kongreye yalan söylemek suçlamasıyla 3 yıl 4 ay ceza almış.
 
Microsoft yönetim kurulundan ayrıldığında anlamıştım bunu. (!) 😀
 
Tamam ben başlattım. Yeter ki rahat bırakın artık adamı.
 
829559D8-8154-421A-A7F7-613EB2E9FA06.jpeg
 
Son düzenleme:
Son 15 yıldaki "küreselleşen" ekonomik model ile birlikte yer değiştiren insanların sayısı öncesine göre kat kat arttı. Bununla birlikte turizm amaçlı seyahat sayısı da önceki döneme göre çok daha fazla durumda. Pandemiyi anlamak için öncelikle şimdiki küresel modeli anlamanız gerekiyor, siz fark etmeseniz bile ülke değiştiren insanların sayısı son 15 yılda 4-5 kat artmış durumda.

Eskiden de salgınlar oluyordu ama o dönemlerde bu kadar yaygın bir küresel model oluşturmadığımız için büyük kısmı epidemi olarak kalıyordu, pandemiye dönüşmesi muhtemel olan salgınları da büyük oranda önleyebiliyordunuz. Şu anda ise bir virüsün "asıl" çıkış kaynağını bulmanız imkansız, sadece ilk kitlesel yayılım olan yeri görebiliyorsunuz ki o da bu virüste Wuhan oldu. Bu yayılımın da öncesinde başka ülkelerde bu virüsün izlerini gördüklerinin farkına yeni varıyorlar.

Şimdiki küresel modelde 3 tane gerçek var:

1- Bir virüsün asıl çıkış kaynağını, yer değiştiren bu kadar insanın olduğu sistemde tespit etmek imkansızdır.
2- Bir virüs yayılım gösterecekse bunun pandemiye dönüşme ihtimali eskiye göre onlarca kat daha yüksek.
3- Bundan sonra da pandemileri geçmişe göre çok daha sık görmeye devam edeceğiz. Dua edin hepsinin öldürücülük düzeyleri bu virüs kadar düşük olsun.

Komplo zırvalarından vazgeçip neden bu pandemi ilerleyişinin "normal hayat şartlarında" bu kadar yoğun olduğunun analizini yapın. Gidin 15-20 yıl önceki uçak yolculukları ile şimdikinin sayısını kıyaslayın, o yıllardaki küresel iş anlaşmaları ile şimdikini kıyaslayın. Daha bu tür şeylerin analizini yapabilecek kadar bile zeka seviyesine sahip olmayanların oturma organlarından çıkardığı zırvalara inanarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı