Arkadaşlar merhabalar,
1 Haftadır gerek forum siteleri gerek YouTube videoları takip ederek her yolu denedim ancak 0xc00007b hatasını bir türlü çözemedim.
Uyumluluk ayarları, yönetici olarak çalıştırma zaten işe yaramadı. Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini silip yeniden yükledim, DirectX dosyalarını SysWOW64'ten silip DirectX'i tekrar kurdum, net Framework'ü silip tekrar kurdum, hiçbir şekilde olmuyor. Yıllar sonra işten güçten fırsat bulup PC oynamaya kalktım, onu da beceremedim. Process Monitor raporunu aşağıdaki siteye upload ettim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Denediğim oyunlar Dirt2, Dirt3 (farklı sitelerden aynı oyunları indirip kurdum belki yükleme dosyaları bozuktur diye, yine de olmuyor)
PC bilgilerim:
Dell Inspiron N5110.
Ekran kartı: NVIDIA GT525M - 1 GB.
İşlemci: i5 2540M.
RAM: 6 GB.
Şimdiden teşekkürler.
1 Haftadır gerek forum siteleri gerek YouTube videoları takip ederek her yolu denedim ancak 0xc00007b hatasını bir türlü çözemedim.
Uyumluluk ayarları, yönetici olarak çalıştırma zaten işe yaramadı. Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini silip yeniden yükledim, DirectX dosyalarını SysWOW64'ten silip DirectX'i tekrar kurdum, net Framework'ü silip tekrar kurdum, hiçbir şekilde olmuyor. Yıllar sonra işten güçten fırsat bulup PC oynamaya kalktım, onu da beceremedim. Process Monitor raporunu aşağıdaki siteye upload ettim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Logfile
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
PC bilgilerim:
Dell Inspiron N5110.
Ekran kartı: NVIDIA GT525M - 1 GB.
İşlemci: i5 2540M.
RAM: 6 GB.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: