Çözüldü Korsan dizi sitelerine direkt girmek ne kadar güvenli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ryuji Aisaka

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2021
Mesajlar
4.189
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dizi Film sitelerine IP adresimiz ile girmek güvenli mi? Reklam engelleyici + özel filtreler falan her şeyi kurduk ama IP adresimiz ile girmek ne kadar tehlikeli? Kullanacağım diye değil, kullananlar için ve muhabbet olsun diye açmak istediğim bir konu.

Korsana destek yok yazmazsınız herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürekli adresi değişenler güvenli midir?

Telif hakkından şikayet edildikleri için yeni domain açıyorlar patlayana kadar öyle devam ediyorlar. Bilgisayarına dosya indirmediğin veya kişisel bilgilerini bir siteye girmediğin sürece bir sorun olmaz yeterli mi?
Bir şey daha soracağım sitede yanlışlıkla APK uygulamalarını indirme düğmesine tıkladım ama inerken iptal ettim endişe etmeme gerek var mı?
 
Bugün güvenli olsa, yarın güvenli olmayabilir. Siteye bir popup koyar, popup da malware bir eklentiye yönlendirir, dalgınlığına gelir kurarsın ya da PC'de bişmeyen başka biri oturuyordur o kurar, bum patlar bilgilerin. Torrent kullanmayı öğren, kafan rahat olsun.

Torrent'le de patlarsın. Bir gün içine bir şey koyarlar, ruhun duymaz. Artık virüslerin çoğunluğu YouTube botu vb. şeklinde çalıştırılmaya özen gösterildiği için antivirüs programları virüs olarak algılayamıyor.

@Silinen üye
Tüm herkes korsan dizi veya korsan uygulamalar konusunda, "ben kullandım hiçbir şey olmuyor" derler ama bilgisayarları Hackerlar'ın botu olarak çalıştıklarından haberleri yoktur. Korsan dizi izlediğimizde eskiden Bitcoin kazısı yapabilen siteler vardı diye hatırlıyorum ama bunlar zamanla gidiyor yerine yenisi geliyor. Artık genel olarak RAM veya CPU kullanımı yapabildiklerini öğrendim. Önlemleri almadığında tabii ki pop-up ile birlikte virüs'ü direkt yüklersin ama ne kadar çok önlem alsan da korsan kullandığın için bir risk var ve bu riski almak zorundasın. Belki VirtualBox gibi sanal bilgisayar üzerinden dizi izleyebilirsin ama yine de riski var. Her bedava şeyin bizden götürdüğü bir şey vardır.
 

Geri
Yukarı