bneertuğrul Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Euro Truck Simulator indirdim. Ama kısayola çift tıkladığımda Steam çalışmayı durdurdu diyor ve oyun açılmıyor. Sistemim oyuna yetiyor.
Euro Truck Simulator indirdim. Ama kısayola çift tıkladığımda Steam çalışmayı durdurdu diyor ve oyun açılmıyor. Sistemim oyuna yetiyor.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 21 Mayıs 2021 #11 bneertuğrul dedi: İnternetten indirdim şimdi gelecekler korsana destek yok diye yarısı korsan oynuyor. DirectX 11 benimki. Genişletmek için tıkla... Steam hataları genellikle korsan dosyaların antivirüs tarafından silinmesiyle olur ve Steam oyuna erişimi engeller. Yeniden yükleyebilirsiniz ama orijinal almanızi öneririm. Artı 0 Eksi
bneertuğrul dedi: İnternetten indirdim şimdi gelecekler korsana destek yok diye yarısı korsan oynuyor. DirectX 11 benimki. Genişletmek için tıkla... Steam hataları genellikle korsan dosyaların antivirüs tarafından silinmesiyle olur ve Steam oyuna erişimi engeller. Yeniden yükleyebilirsiniz ama orijinal almanızi öneririm.