Korsan GTA 5 üzerine orijinal kurma

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Hayatımda hiç GTA oyunu bitirmemiştim. GTA 5 eskiden oynamıştım ama sadece adam falan vuruyordum. Oyunu silmiştim fakat hikaye modunu oynamak istedim. İnternetim kötü olduğu için korsan indirdim 35 GB repack. Hikaye modunu bitirdim ve çok güzeldi. Sonda seçimim Trevor oldu. Şimdi ise Online oynamak istiyorum ve elimde Epic Games GTA 5 var. Epic Games üzerinden nasıl yükleyebilirim?

Yükleyemezsin, yüklemeye çalışırsan crackli oyunun dosyaları farklı olcağından Online girmeye çalışırken ban yiyebilirsin. Sıfırdan kurman gerekecek.

Merhaba. Hayatımda hiç GTA oyunu bitirmemiştim. GTA 5 eskiden oynamıştım ama sadece adam falan vuruyordum. Oyunu silmiştim fakat hikaye modunu oynamak istedim. İnternetim kötü olduğu için korsan indirdim 35 GB repack. Hikaye modunu bitirdim ve çok güzeldi. Sonda seçimim Trevor oldu. Şimdi ise Online oynamak istiyorum ve elimde Epic Games GTA 5 var. Epic Games üzerinden nasıl yükleyebilirim?
Kütüphanendeki oyuna tıklayarak yüklemeye başla ve istediğin yeni yükleme konumunu seç.

Merhaba. Hayatımda hiç GTA oyunu bitirmemiştim. GTA 5 eskiden oynamıştım ama sadece adam falan vuruyordum. Oyunu silmiştim fakat hikaye modunu oynamak istedim. İnternetim kötü olduğu için korsan indirdim 35 GB repack. Hikaye modunu bitirdim ve çok güzeldi. Sonda seçimim trevor oldu. Şimdi ise Online oynamak istiyorum ve elimde Epic Games GTA 5 var. Epic Games üzerinden nasıl yükleyebilirim?

Korsan olan GTA 5'i silip Epic Games üzerinden GTA 5'i yüklemeniz gerekiyor.

Önce GTA 5'i bir kere indirmeyi başlatıp durdurun sonra dosya yoluna gidip crackli oyunu atın crack dosyalarını silin Launcher falan sonra dosyaları doğrula deyin sadece küçük bir kısım indirecektir.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı