Arkadaşlar herkese merhaba, Mafia remake oynarken oyunda sürekli FPS problemi yaşıyorum. En düşük ayarlarda da en yüksekdede FPS değerleri değişmiyor hep 60 veya 40 FPS'de oynuyor sorun şu ki frame çok dengesiz 60'dan bir anda 55 hatta 45 FPS'e kadar düşüyor sonra geri çıkıyor bu sürekli böyle ve oyun zevkinin içine ediyor. Sistem gereksinimleride çok rahat yetiyor sorun ne anlamış değilim?
Arkadaşlar oyun orijinal mi diye sormuşsunuz da. Hani herkes ister oyununun orijinal olmasını fakat maddi bakımdan 260 lira verebilecek bir bütcem yoktu maalesef. Orijinal değil.
Forum olarak korsana karşı olan tutumumuz gayet net.
Korsan olan oyunlarda böyle şeyler sık sık oluyor.
Diyelim ki oyun orijinal o zaman da oyunun optimizasyon sorunu devreye giriyor.
Bu oyunda genel olarak bu sorun mevcut. Gördüğüm kadarıyla 5700 XT ve 2060 Super'li sistemlerde dahi oluyormuş. Korsan olmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü orijinal olanına da henüz bir patch gelmedi kısaca oyun dosyaları aynı. Yapacak bir şey yok idare edeceksin artık.
Forum olarak korsana karşı olan tutumumuz gayet net.
Korsan olan oyunlarda böyle şeyler sık sık oluyor.
Diyelim ki oyun orijinal o zaman da oyunun optimizasyon sorunu devreye giriyor.
Sen korsana karşı olabilirsin, eyvallah da kos koca forum sitesini neden kendi düşüncenle sınırladın. Onu anlamadım. Bu Technopat sitesinde korsan oyun kullanıp yardım eden veya isteyen birçok kişi gördüm ve yardım ettim... Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
@Samotne Ciasteczka konuya seni etiketliyorum. Sen de dahil olmuşsun üstte konuya. Bu forumda korsan oyun isteyen hiç gördün mü? Korsana forum olarak karşıyız. Buyur sana birkaç örnek. Konulara verilen cevaplara iyi bak. @360388 Sen aktifsin diye seni de etiketlemek istedim.
Hikayeli oyun serilerine başlamak istiyorum. Sağlam indir sitesi güvenilir mi? Virüs olayları var mı? Hangi programı kullanmalıyım indirirken? Şu an hiçbir şey kullanmıyorum.
Merhaba Bildiğiniz güvenilir oyun indirme siteleri var mı acaba? Ayrıca Windows 8.1 güvenilir indirme sitesi var mı acaba? Paylaşırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar benim bütçem çok az, Steam gibi paralı site istemiyorum, güvenilir gireceğim oyunu bedavaya indireceğim, oynayacağım. Örneğin Half Life indireceğim, Steam'da paralı indiremiyorum mesela bir siteye gircem Half Life'yi ücretsiz full indirip oynayabileceğim bir site arıyorum, virüssüz...
Merhaba, ben internetten oyun indirmek istiyorum ben güvenilir siteler buldum mesela saglamindir ama torrent ile indirmek istiyorum çünkü istedigimde tekrar başlatabilirim ama bana onun güvenilir olmadıgını söylediler. Torrent gibi başka uygulama indirme şeyleri var mı?
Arkadaşlar far cry 4 oynamak istiyorum fakat çok pahalı. Bende torrent'den indirmeye karar verdim. Torrent ile indirirken virüs girmemesi için hangi siteyi önerirsiniz ?
Sen korsana karşı olabilirsin, eyvallah da kos koca forum sitesini neden kendi düşüncenle sınırladın. Onu anlamadım. Bu Technopat sitesinde korsan oyun kullanıp yardım eden veya isteyen birçok kişi gördüm ve yardım ettim... Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.