Korsan olarak yüklenen PES 2021, Steam'de sahipmiş gibi görünüyor

Çaktırmadan dene sen hocam aramızda vallaha :D
1618182383593.png


Nereye sığdırayım hocam RDR2'yi? :D
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Lite sürümü olduğu kütüphanede zaten yazmaz. Profilinizdeki isminize tıklayıp hesap detaylarına girin, oradan da sağ üstte lisanslar ve ürün anahtarları aktivasyonlarına tıklayın. Muhtemelen Lite sürümüdür.

 
Lite sürümü olduğu kütüphanede zaten yazmaz. Profilinizdeki isminize tıklayıp hesap detaylarına girin, oradan da sağ üstte lisanslar ve ürün anahtarları aktivasyonlarına tıklayın. Muhtemelen Lite sürümüdür?


Evet arkadaşlar mutsuz son. Sonunda Lite olduğu bir yerde çıktı karşıma. Teşekkür ederim sonunda konuyu aydınlattığın için hocam.
Peki şu an Steam hesabımdan bu oyunu almamın bir yolu yok mu benim?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar öncelikle selam. Korsan oyun seven biri değilim çünkü crack falan çok uğraştırıyor genelde ama PES 2021'i merak ettiğim için torrent yoluyla indirip kurdum oyunu. Sonradan Online falan yok sıktı tabii her neyse, bugün oyunu satın almak için Steam'e girdiğimde fark ettim ki oyun kütüphaneme eklenmiş? :D ve hiçbir şekilde satın alamıyorum oyunu zaten sahipsiniz diyor. İndirmeyi başlattım şu an Steam üzerinden iniyor oyun. Var mı bir bildiğiniz acaba? Sürpriz olmasın sonra.

Hocam pes Online oynayabiliyor musunuz?
 

Geri
Yukarı