O tarz şeyler için öğrenci paketleri bulunuyor. Ve her programın bir alternatifi muhakkak var.
SketchUp'da çok pahalı ve öğrenci paketi yok ve indirmesi zorunlu biri aylık o kadar para verir mi? Mecburen korsan olarak indirecek.
O tarz şeyler için öğrenci paketleri bulunuyor. Ve her programın bir alternatifi muhakkak var.
Programı bilmiyorum. Ama eminim bir alternatifi vardır. Onun dışında paraya ihtiyacımız olduğunda banka soymuyorsak, uygulamaya ihtiyacımız olduğunda korsan indirmemeliyiz.SketchUp'da çok pahalı ve öğrenci paketi yok ve indirmesi zorunlu biri aylık o kadar para verir mi?
Programı bilmiyorum. Ama eminim bir alternatifi vardır. Onun dışında paraya ihtiyacımız olduğunda banka soymuyorsak, uygulamaya ihtiyacımız olduğunda korsan indirmemeliyiz.
Oyun ile banka soymayı nasıl birleştirdiniz acaba? Ararlarında aşırı fark var amaProgramı bilmiyorum. Ama eminim bir alternatifi vardır. Onun dışında paraya ihtiyacımız olduğunda banka soymuyorsak, uygulamaya ihtiyacımız olduğunda korsan indirmemeliyiz.
Dediğim gibi, yapacak bir şey yok.Hocam zorunlu olarak kullanması gereken biri nasıl alternatif program kullansın.
İkisinde de hakkımız olmayan bir şeyi alıyoruz.Oyun ile banka soymayı nasıl birleştirdiniz acaba? Ararlarında aşırı fark var ama![]()
Dediğim gibi, yapacak bir şey yok.
Eğer sonradan satın alınacaksa bence haram olmaz. Marketteyken bir şey yiyip, içip sonrasında parasını ödemek gibi düşünün. Bedelini sonradan ödemezseniz emek hırsızlığından dolayı günahtır.
Tekrardan dediğim gibi, yapacak bir şey yok. Eminim bir yolu vardır.Hocam öğrenci ama mecburen o programı kullanmak zorunda mecburen korsan indirecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.