Korsan oynamak veya oynamamak arasında kaldım

Evet o konuda haklısınız. Bazı oyunları kurmak biraz sıkıntılı. Adminleriyle iletişim desen yine kanser. Öbür türlü virüs konusunda güvenilir ama dediğiniz gibi.

Orijinalci olup korsancılara, korsancı olup orijinal kullananlara laf atanlara gerçekten sinir oluyorum.
Bende hocam bir türlü bitmiyorlar sülük gibi neyse bende korsan iOS oyunu arşivimi düzenlemeye gideyim.

Bu siteleri bir ben bulamıyorum😂 Ah şu Technopat kuralları olmasa neler soracağım ama...
Maalesef hocam o tarz bilgiler yasak.

Paran yoksa illa çok oynamak istiyorsan korsan indir oyna. Bir gün paran olunca orijinal alıp telafi edersin. Napacak şimdi gençler sırf ekonomik sıkıntılar var diye yaşıtlarının oynadığı oyunlara ulaşamaması saçma. Büyüyünce ya da paran olunca telafi edersin.

Nasıl bir sorun mesela?
Saçma sapan yerlerden indirdiğinde dolusuyla zararlıyı sokarsın sisteme. Çoğu zaman kullanılmaz hale getirir. Fidye vb. durumlar da oluyor.

Bir subreddit var. Çok istiyorsan ihtiyacından fazlası bilgi orada mevcut. Ne yaptığını bildiğin sürece en ufak sorun yaşamazsın. Hatta DRM sayesinde kaybedilen performansın birazının kazanıldığı durumlar bile söz konusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı