Korsan oyun ile orijinali arasında performans farkı var mı?

MassiveAttack

Kilopat
Daha fazla  
Ben fiyatı yüksek olduğu için fallout 4 ile gta 5'i korsan olarak indirdim. Tabii ki akk'de doldu.
Yalnız şunu fark ettim. Laptopta fallout 4 full hd low ayarlarda bile kasıyor ve 30 fps'de bile oynanmıyor.
Gta 5'te ise fallout 4 kadar kasmıyor ancak yer yer kasmalar oluyor daha çok kaplamaların geç gelmesi gri bir yolda grafikler bulanık tuhaf şekilde gittiğimde oluyor ve aynalar grafik ayarlarıyla oynadığım halde bulanık görünüyor.

Eğer bu sistemde orijinalini al rahat oynarsın derseniz indirim yakaladığım anda almak isterim.
Laptopa gelecek olursak ahım şahım bir şey değil.

i3 4005u
4gb ram
gt840m
500gb yavaş hdd
windows 10

500GB yavaş HDD yazmak yerine 5400Rpm yada intellipower mı? Onu belirtmeniz daha iyi olur.
Asıl Konuya gelecek olursak evet Crack'lı oyunlar daha çok kasar sebebi ise oyunlar ilk çıktıklarında performans yada grafik hataları oluyor. Bazı şirketler bilerek ilk versiyonları Crack'a karşı olarak Hatalı çıkarıyor ve bir Güncelleme ile sorunu ortadan kaldırıyorlar. Her zaman Orijinal Oyunlar daha iyidir.

Oyunun korsan olarak çalışması için oyuna yüklenen yazılımlar işlemciye yük bindirebiliyor her oyunda geçerli değil ama ben bazı korsan oyunların performans olarak orjinalden düşük olduğunu gördüm en temizi orjinal kullanmaktır. 2015 yılı bitiyor ben şu son 5-6 sene içerisinde çıktıktan sonra update almayan oyun görmedim korsan oyun update ile uyumlu çalışamadığından hep sıkıntı çıkaracaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı