Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben 150-300TL olan oyunlara para veremem kim linç atarsa atsın o kadar parayı bir oyuna neden vereyim sevip sevmeyeceğim belli değil belki 2 saat oynayıp bırakacağım. 10-30TL oyunları tabi ki alıyorum.

Ben hiçbir zaman durumu olmayıp korsan kullanana bir şey demedim.

Sıkıntı şu, korsan kullanıp, orijinal kullanan enayi demek.

Sonra da böyle konular açıp meşrulaştırmak.

Ki korsan kullananlar emeğin ne olduğunu bilmeyenler oluyor çoğunlukla.

RDR 2 kırıldığında korsan indirenler o oyunun 9 yılda 3000 kişi ve 7 stüdyonun birleşmesi ile yapıldığını biliyor mu acaba?

Hocam ben 150-300TL olan oyunlara para veremem kim linç atarsa atsın o kadar parayı bir oyuna neden vereyim sevip sevmeyeceğim belli değil belki 2 saat oynayıp bırakacağım. 10-30TL oyunları tabi ki alıyorum.
Peki bişey sorucam millet nasıl Valorantta, Fortnite da 21421470 paralar yatırıp skin alıyor? Valorantta bir Ejder Vandal 120 lira Fortnite daha acınası.

Ek olarak haftada 100 saat çalışmaları.

Fakat bu yine de korsan oynama hakkı doğurmaz.
Biliyorum doğurur demedim zaten. Fakat bu onları haklı çıkarmaz demek istiyorum sonuçta kimse 600₺´ye aldığı kıyafette, elektronik eşyada veyahut farklı bir şeyde hata olsun istemez biz yine de o hatalı şeye 600₺ vermek zorunda bırakılıyoruz. İleride güncellemelerle çözülür diye savunacaklar için ise; üzerinde sökük olan bir şeyi "sonra yaptırırım" diyerek alır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…