M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar önceden PC de korsan M&B Warband oynuyordum ve Steam yaz indirimlerinde başka oyunlarla beraber serisini aldım ve korsan olan oyundaki kaydımı Steam'den aldığım oyuna aktarabilir miyim?
Arkadaşlar önceden PC de korsan M&B Warband oynuyordum ve Steam yaz indirimlerinde başka oyunlarla beraber serisini aldım ve korsan olan oyundaki kaydımı Steam'den aldığım oyuna aktarabilir miyim?
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 973 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Evet aktarabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 BlueEagle dedi: Evet aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 973 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Muwusty dedi: Peki nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > belgeler > Mount and Blade Warband klasoründeki Game saves olması lazım. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Peki nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar > belgeler > Mount and Blade Warband klasoründeki Game saves olması lazım.