Korsan oyun oynamak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşünceniz nedir?


  • Oy verenlerin toplamı
    153
  • Anket kapandı .
Ben de böyle konu açanların Hackintosh savunmasını anlamıyorum. Tamam, ben de korsan önermiyorum ama korsana hayır deyip nasıl Hackintosh kurarım diye aramasını anlamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi oyunu almış. (Parasıyla satın aldığı şey aslında oyunun dosyaları). Sonra bu şahıs açmış dosyaları, biraz kurcalamış, aracı bir uygulama kullanıyorsa (Steam, Epic Games gibi) bu aracı uygulama olmadan bu dosyalar nasıl çalışır diye araştırmış ve bir şekilde bu aracı uygulamayı aradan çıkarmayı başarmış. Sonra virüs dosyası ekleyecekse eklemiş ve internette paylaşmış. Sonra biri de bunu indirmiş. Bence burada suçlu firma. Sen dosyaları neden adamın bilgisayarına yüklüyorsun? Bir yolunu bul.

Ben korsan indirmiyorum ama olay tam olarak böyle. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bazı eski oyunlar piyasadan kalktı örnek GTA San Andreas kalkmış Steam'den onun yerine Remastered gelmiş ee Remastered paralı ve orijinal daha zevkli olduğu için korsan olarak San Andreas indiriyorum, bir de bazı oyunlar aşırı pahalı 500 600 liraya oyunlar var, insanlar para sıkıntısından dolayı mecbur korsan indiriyor, çocuklar var ve bazıları babalarından para alamıyor oyun almak için, babaları izin vermiyor, mecbur Korsan'a başvuruyorlar.
 
Zamanında bu konuda korsanı belli hallerde desteklediğim için tepki almıştım. Şimdi gidin alın bakalım 1500-2000 liraya oyun. Ülkenin hali belli bırakın bari oyunumuzu oynayalım.
 
Ben de korsana çok karşıyım.Düşuk fiyattan bazi oyunları almanın hala yolları var.Korsan oynancaksa dahi oyun indirime girdiğinde bence alınmalı.Bugün bazı oyunlarda türkçe altyazı görebiliyosak sebebi alanlar sayesinde.
 

Geri
Yukarı