Çözüldü Korsan oyun sitesi yasal mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonfindikkiran

Centipat
Arkadaşlar gelip de yasal değil tabii ki deyip atlamayın. Türk anayasa kanununda virüslü yazılım haricinde korsan yazılım adı altında hiçbir suç bulunmuyor.

Oyun logolarınıda kendim editleyip telif hakkı sorunlarından kaçınmış olaracağım, ekteki gibi mesela.

Not- 𝐋𝐮̈𝐭𝐟𝐞𝐧 korsan oyun sitesi yapmanın yasal olmadığına dair yasada bir metin bulursanız cevap yazın.

Dosya Ekleri

• DGGFGFDFDGFGDGFD.png
    DGGFGFDFDGFGDGFD.png
    729,8 KB · Görüntüleme: 459
Son düzenleyen: Moderatör:
Logolar felan eyvallah da oyunun kendisi var, torrent oyun indir gibi siteler var, onlara bir şey olmadıysa sana da olmaz.

Arkadaşlar gelip de yasal değil tabii ki deyip atlamayın. Türk anayasa kanununda virüslü yazılım haricinde korsan yazılım adı altında hiçbir suç bulunmuyor.

Oyun logolarınıda kendim editleyip telif hakkı sorunlarından kaçınmış olaracağım, ekteki gibi mesela.

Not- 𝐋𝐮̈𝐭𝐟𝐞𝐧 korsan oyun sitesi yapmanın yasal olmadığına dair yasada bir metin bulursanız cevap yazın.
Korsan adı üstünde bir hırsızlığa girmiyor mu? Yaparsan ceza yiyeceğini sanmam ceza da yiyebilirsin bu işleri pek bilmem ama bir şey diyebilirim ki paralı bir oyunu bedavaya alıyorsun bu hırsızlıktır. Not: ben de korsan kullanıyorum ancak bunları göz önüne alarak.

Korsan yazılımlar suç teşkil ediyor gördüğüm kadarıyla.

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler, cevabın çözüm olarak işaretliyorum.

Şöyle diğerleri gibi ‴Korsan yasaktır korsana karşıyız yasal değil tabiki!‴ yazmak yerine kibarca anlattığından tekrardan teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı