Korsan oyun yaymak suç mudur?

Oynaması değil ama yayması suçtur.

Firma, yayan kişiyi bulursa hele o kişi oyunu crackleyip de çoğaltıyorsa hakkında adli işlem başlatabilir. Tüm bunlar zaten oyunların açıklama veya bilgi edinme kısımlarında yazıyor.

Oyunu 3.Parti yazılımlarla değiştirip/kırıp riske girmektense Steam hesap paylaşımı yapabilirsin. O bahsettiğin siteler bunu yapıyor.

Normalde yasak ama cezai yaptırımı yok. Site üzerinden yüklerseniz telif problemleri olabilir anonim paylaşırsanız pek bir şey olmaz gibi.

+ Nerede yayacaksın upload edeceğin servis ne? Torrent harici bir şey ise para vereceksin. İnternet hızın 60GB 100GB dosyaları upload etmeye yetecek mi?

ki suçtur telif vb bir çok durum ile karşılaşabilirsin.

Kararını sen ver.

Ya tamam suçtur da nereden indiriyorsunuz abi bu korsan oyunları. İnternette her yerde saçma sapan bedava oyun siteleri var ben virüsüm diye bağırıyor. Bi' ben bulamıyorum galiba bu korsan şeylerini.

Ya tamam suçtur da nereden indiriyorsunuz abi bu korsan oyunları. İnternette her yerde saçma sapan bedava oyun siteleri var ben virüsüm diye bağırıyor. Bi' ben bulamıyorum galiba bu korsan şeylerini.
Bulmak, korsan oyun ilminin ilk adımı. Daha sırada crack, TR yama ve updatelerin kurulumu var. Her oyunda sıralama farklı yeri geliyor eğer kaynak yoksa deneme yanilmayla 2-3 günün ziyan olabilir. Yani buldun diye sevinme daha sıkıntılı yolun basindasin

Hocam sizinle nasıl iletişim kurarım

Size usta diyebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…