Korsan oyun yükledikten sonra bilgisayar yavaşladı

Bilgisayarı formatladım ve yaklaşık 70 FPS fark gördüm. Siz siz olun korsan oyun kullanmayın benden söylemesi arkasında ne olacağı belli olmuyor.

Nickime istinaden bir yorumda bulunayım ne olduğu belirsiz sitelerden yükleme yapmayın, bilgisayarı sömürerek bitcoin kasan virüsler bile olabiliyor en iyisi temiz bir kurulum yap eğer win 10 da varsa geriye döndürme seçeneğini kullanabilirsin, yine diyorum eskiden korsan oyun oynardım yalan değil hala çok eski bulamayacağım oyunları indirdiğim oluyor bilindik siteleri kullanın.

Bitcoin virüsleri ve bilgisayar zombileştirme hakkında bilginiz yok sanırım.

korsan oyunlar pcyi bozmaz ama tabiki virüs ya da malware yeme ihtimali de mevcut. bu gibi durumlarda task managerdan cpuyu ya da ramin kullanım yüzdesi durumundan olayı çözebilirsin. tekrar format atmak bi ton ıvır zıvır yüklemek zahmetli iş. bazı durumlarda sistem dosyaları da etkilenip haddinden fazla cpu ya da ram kullanabilir. Tavsiyem Sophos virus removal tool.

Hahah biz okulda hep yüklemiştik korsan GTA 5 falan CS 1.6 falan saten bütün PC yler yavaştı hoca anlamıyordu ama sonra biz GG tutanak tutmuştu hahah benim sana tavsiyem Rufus ile tekrar format at

Korsan tabii ki emek hırsızlığı gibi görülse de ülkemizde oyun fiyatları da malumumuz. Güvenililir ve en azından virüstotal sonuçları paylaşılmış bir siteden indirsen böyle olmazdı. Tavsiyem parasını verip, öyle oynaman en nihayetinde bu da üzerinde emek verilmiş bir uygulama. Şu anlık PC temiz duruyor. Yine de aklında sorun kalmaması için temiz kurulum yapman önerim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…