Merhaba, öncelikle belirteyim, Korsan Oyun tüketme ve pazarlamayı önermiyorum. İlla indireceğim diyorsan; uzun süredir piyasada olan sitelere biraz daha güvenebilirsin.
FitGirl ve steamunlocked deneyebilirsin, sorun yaşayan duymadım.
Ben direkt korsan oyunlara karşıyım ayrı konu, zaten "biraz daha güvenebilirsin" sözü bunun için. Bana güvenip ödeme yöntemlerinin, özel verilerinin bulunduğu bilgisayara yüklemesin diye Ben güvenilir buluyorum ama kim bilir, en büyük markalar bile kazık atıyor bu devirde.
Steamunlocked sıkıntı hocam. Forum keşke korsan için rehber açmamıza izin verse, sonra bir sürü virüs konusu açılıyor ya da oyunum çalışmıyor vesaire, halbuki tek crack rehberi ile hepsini çözebiliriz.
Hocam o şeyleri satın almanıza gerek yok. Arama motoruna istediğin oyunun ismi + free steam account yazarsan çıkar. Discord sunucuları üzerinde bedava dağıtıyorlar o hesapları.
Steamunlocked sıkıntı hocam. Forum keşke korsan için rehber açmamıza izin verse, sonra bir sürü virüs konusu açılıyor ya da oyunum çalışmıyor vesaire, halbuki tek crack rehberi ile hepsini çözebiliriz.
Hocam o şeyleri satın almanıza gerek yok. Arama motoruna istediğin oyunun ismi + free Steam account yazarsan çıkar. Discord sunucuları üzerinde bedava dağıtıyorlar o hesapları.