Korsan oyunculuğun ülkemizde azalışı

Ne size kişisel değerleri öğretecek bir ebeveynim, ne sizi yargılayacak hakimim, ne de günahı sevabı açıklayacak imam. Gelirinizi düşükse oyunun YouTube videolarını izleyebilirsiniz. Ücretsiz bir seçenek daha size. Yaptıklarınızı bana ispat etmek zorunda değilsiniz.
kişisel değer ile konunun alakasını anlamadım ama umarım bu düşünce yapısıyla ebeveyn olmazsın. ayrıca sen çocuğuna kuru ekmek yedirirken karşında steak etleri gömen biri olunca bu dediğini unutma konudaki olay kapitalizm ile kominizim kapışması da değil ahlaki değerlerinde eğer öyle olsaydı şuan karşımda konuşmaya hakkın olmazdı beyler bayanlar !maddi gücünüz yoksa! korsan oyun oynamanız sizi hırsız yapmaz aksi durumda yapar.

ve ayrıca şu şahsa "en ahlaklı insan" yazan bir kupa fırlatsın yoksa bu kraldan çok kralcı şahıs "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" e kadar gider.
Oyunu korsan oynamam ile Youtube'dan izlemem arasındaki fark nedir? İkisi de yapımcıya para kazandırmıyor, ikisi de yapımcıdan bir şey eksiltmiyor.

bunu anlayamaz kendisi satın aldığı için başkaları almayınca enayi hisseden güruhtan.
 
Köydeyken ben oyunları para ile aldığımı söyleyince bana "enayi", "gereksiz harcama" vb. şeyler diyorlardı ve hala diyorlar ve bu bence uzun süredir değişmeyecek.

Yaşadığım köy gibi bir ilçede de termosa rengi için 50 TL fazla verdim diye bana sokakta enayi diye sesleniyorlar.
 
Oyunları nasıl bir arada topladınız? Oyun platformlarının ismini de gördüm sağ tarafta.
O tarz bir uygulama mı var?

GOG Galaxy 2.0 Epic'te var oradan indirebilirsin.
 
#Freetoprakkoç sloganlarına başlayalım mı :D şaka bir yana gerçekten RDR2'nin 1150TL olması cidden koyuyor. Allah'tandır ki abim sayesinde 98TL'ye aldım.

PS Store'de şu anda 154 TL indirimde ama babam sağ olsun kendi paramla aldırmıyor ona para verme diyor. :(

Ayrıca eskiden Ben de orijinalin ne olduğunu bilmiyordum babamla Half-Life korsan oynuyorduk çatır çatır.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bu arada Epic'ten indirip kurdum hocam. Sadece gog.com kütüphanemdeki oyunları gösteriyor. Epic Steam Ubisoft platformlarını nasıl ekleriz?

Ayarlara girince görürsün.
 
Oyunlar kırılacaktır, Empress hakkından geliyor Denuvo'nun. Ki, bu oyundan oyuna değişiyor ve Denuvo'ya sahip hiç bir oyunda tek koruma olmuyor. En son kırılan Denuvoya sahip oyun olan Monster Hunter Rise'da tam 7 tane koruma vardı. Bu arada, sıkıntı yaşamanız için bir sebep yok-özellikle de güvenilir bir yerden indirdiyseniz. Öbür türlü sorunlar için başvurabileceğiniz yerler olduğunu belirtelim.
Şu anda Denuvo'yu kıran bir tek kişi olduğu için, o da isteklere veya bağışlara bakıyor. Zamanında birisi 500 dolar postalasaydı Empress'e, RDR2 o sene kırılırdı. Açıkcası, oyunların kırılmadığını diyen "ufak bir kesimin içindeki farklı bir kesim," Activison oyunlarının kırılmadığını iddia ediyor, oyunlarda Online bir koruma var, bunu da aşması kolay değil-Sunucuyu taklit etmek.Tabi bu demek değildir ki, online isteyen oyunlar kırılmayacak, daha önceden online isteyen oyunlar kırıldı (bağlantı). Tabi ki uğraşılırsa kırılır,Empress'le iletişime geçebileceğiniz platformlar var.
Sonunda bir şey bilen biri gördük.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı