Korsan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan oynamaktan daha etik değil mi?
Aslinda anti-korsan bir bakis acisiyla bakinca sizin yaptiginiz korsan kullanmaktan daha etik disi. Ozgur yazilim degilse yazilimi dagitmanizi yasakladiklari halde yazilimi dagitarak korsanlik yapiyorsunuz, ustelik bunu kisisel olarak degil ticari amacla yapiyorsunuz.

Korsan sadece kirilmis yazilim degildir. Dagitmak ve dagitilmis yazilimi kullanmak yapimcinin izin vermedigi seylerden birisidir ve ayni sekilde korsan kullanim olur. Sizden aldigimizda yapimcilari degil sizi destekledigimizi de unutmamak lazim :) Bence bir sorun yok tabi.
 
Son düzenleme:
Yahu, Euro Truck Simulator 2'de sabit 5 FPS alıyorum. Bu laptopla oyun oynamak için bir de para mı vereceğim? İstersem gider kendi bursumla laptop ve oyun alırım en iyilerinden ama korsan varken ne gerek var? Kurun Malwarebytes ile Karpersky, çekin en yüksek güvenliğe, indir babam indir. Korsan iyidir güzeldir, çocukluğumu az da olsa güzel geçiremeyeceksem neden yaşıyorum ki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yav, Euro Truck Simulator 2'de sabit 5FPS alıyorum. Bu laptopla oyun oynamak için bir de para mı vereceğim? İstersem gider kendi bursumla laptop ve oyun alırım en iyilerinden ama korsan varken ne gerek var? Kurun Malwarebytes ile Kaspersky, çekin en yüksek güvenliğe, indir babam indir. Korsan iyidir güzeldir, çocukluğumu az da olsa güzel geçiremeyeceksem neden yaşıyorum ki?

Ben sonuna kadar korsancıyım, PS4'e oyunlarımı alırım indirim dönemlerinde ama 4 GB RAM'li PC'ye oyun almam. İsterse 3090 olsun, gene korsan indiririm.
Ben sonuna kadar korsancıyım ama PS4'e oyunlarımı alırım indirim dönemlerinde ama 4 GB RAM'li PC'ye oyun almam. İsterse 3090 olsun gene korsan indiririm.

Ben parama bakarım. Online oyunları da sevmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen korsan kullanımına damga bastım, manyak gibi kullandım. Tabii şu günlerde kullanmıyorum o da PC'ye virüs girmesin diye. Virüs olsaydı bile direkt çatır çatır gene kullanırdım.
Şahsen parası olan alsın orijinal, bir sürü güzel yanı var. Ben de bayağı orijinal oyuna sahibim.
Ama tabii ki parası olmayana zorla aldıramayız, kendi tercihi, kullansın istediği kadar.

Korsan oyun indirmekte profesyonel biri olduğum için tanıdıklara indirmelerinde yardım ettiğim oluyor tabii adamı dövüp alsana orijinal oyun diyemem.

Bir nevi bu bizi fazla ilgilendirmez, tercih meselesi. Bende orijinial oyunun korsana göre artıları olmasa korsan indiririm.

Not: Benim param yok, oyun alma konusunda bayağı zorlandığım oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence korsan haksızlık. Adam o kadar emek veriyor tüm gününü o oyuna harcıyor. Bir sürü emek var. Ve sen ücretsiz indiriyorsun. Orada bir emek var. Ben kendimden örnek vereyim bir oyun yapmıştım çok amatörce süper mario gibi. Ve oyunu internette ücretsiz yayınladım ama kimse takmadı bile. İndirmeyi ve destek olmayı bırak herkes boş işlerle uğraşıyorsun dedi. Tamam belki Microsoft veya Rockstar gibi tekelleri korsan oynayabilirsin ama küçük geliştiricilere destek çıkmalıyız.

Ne alakası var kardeşim? Kendine bağlamışsın konuyu. Adam küçük çaplı oyun yapımcılarına yapılanlar hakkında düşüncelerini istememiş. Korsan oyundan bahsediyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı