Steam Korsan oyunun dosyaları ile doğrulama yapma

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, önceden belirteyim. Oyun bende var.

1684773963738.png

Sorum ise şu; ben bu oyunu almadan önce korsan olarak oynamıştım. Gidip de eski korsan olan oyun dosyalarını Steam'e tanıtabilir miyim?

Bir de ekstra olarak başarımlar var. Bazı başarımlar için DLC görevleri veya modları gerekiyor. Ben de her DLC'ye 35'er TL vermek istemiyorum. Korsan oyundaki DLC'yi Steam'e tanıtmak mümkün müdür? Bence çok bir ihtimali yok ama yine de sorayım dedim. Altı üstü 26 başarım için para vermek istemiyorum.

Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'leri aktarabilme ihtimaliniz var çünkü bazı oyunlarda aktarılabiliyor örn: HOI4, ETS2 gibi oyunlarda aktarılabiliyor ama eğer derdiniz başarımlar ise "Steam Achievement Manager" kullanabilirsiniz.
Hocam aslında benim amacım başarımlar zaten. Korsan olarak her bir DLC bölümünü oynadım defalarca. Şimdi de başarımların nasıl yapıldığına baktım ama DLC'ler yok. Sizin dediğiniz şeyi de deneyeceğim. Umarım olur.
Oyunu indirmeye başlatıp 1 dakika sonra falan duraklatın. Oyun yüklemesini iptal edin. Steam'den oluşan oyun klasörüne girip tüm dosyaları atın. Dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin belki olur.
Hocam o yöntemi duymuştum aslında. Üstteki arkadaşın dediği yöntem olmazsa buna bakarım, teşekkürler.

Olması gerekir, oyunun kurulu olduğu klasörü kuracağınız diskteki steam > steamapps > common kısmına kopyalayın ve steam üzerinden bu klasörü seçin, eksik dosyaları indirmeye başlayacaktır.

Arkadaşlar, önceden belirteyim. Oyun bende var.

Eki Görüntüle 1789089

Sorum ise şu; ben bu oyunu almadan önce korsan olarak oynamıştım. Gidip de eski korsan olan oyun dosyalarını Steam'e tanıtabilir miyim?

Bir de ekstra olarak başarımlar var. Bazı başarımlar için DLC görevleri veya modları gerekiyor. Ben de her DLC'ye 35'er TL vermek istemiyorum. Korsan oyundaki DLC'yi Steam'e tanıtmak mümkün müdür? Bence çok bir ihtimali yok ama yine de sorayım dedim. Altı üstü 26 başarım için para vermek istemiyorum.

Cevap verirseniz sevinirim.
İndirimde dlclerin hepsi uygun fiyata geliyor. Toplu paketi var. Oyunu seviyorsanız alabilirsiniz. Sadece indirimleri takip edin yeter. 22 Kasım 2022'de Call of Duty: Modern Warfare Franchise Bundle (ROW) - 119,50 TL almışım yanında diğer oyunlarda vardı daha ucuza geldi.

İndirimde dlclerin hepsi uygun fiyata geliyor. Toplu paketi var. Oyunu seviyorsanız alabilirsiniz. Sadece indirimleri takip edin yeter. 22 Kasım 2022'de Call of Duty: Modern Warfare Franchise Bundle (ROW) - 119,50 TL almışım yanında diğer oyunlarda vardı daha ucuza geldi.
Hocam oyun indirimde ama DLC'ler indirimde mi bilmiyorum. Chaos Pack ve Mission DLC'leri alırsam çok iyi olacak.
"Steam Achievement Manager" kullanabilirsiniz.
Hocam ban yenme riski nedir? Çünkü Technopat'ta bunun konusu açılmış. CS:GO'da falan ban yenilebilir diye. Steam buna öylesine ban atar mı yoksa bir şey olmaz mı? Zaten rekabetçi bir oyun da değil aslında.

Hocam oyun indirimde ama DLC'ler indirimde mi bilmiyorum. Chaos Pack ve Mission DLC'leri alırsam çok iyi olacak.

Hocam ban yenme riski nedir? Çünkü Technopat'ta bunun konusu açılmış. CS:GO'da falan ban yenilebilir diye. Steam buna öylesine ban atar mı yoksa bir şey olmaz mı? Zaten rekabetçi bir oyun da değil aslında.
Ben 3-4 yıldır kullanıyorum herhangi bir yasaklama almadım. istersen hesabıma bakabilirsin.
Hesap (Overwatch yasaklaması gözüküyor ama o SAM'dan kaynaklı değil)

Bu DLC meselesi oyundan oyuna değişir. Mesela çoğu oyun DLC'nin sadece oyun dosyalarında olmasıyla yetinmez, oyunu oynadığın platformda o DLC'nin lisansına(Her oyun ve DLC aldığında aynı zamanda lisansta almış olursun.) sahip misin ona bakar. Mesela Far Cry 6'yı Steam'den aldığında DLC'lere sahip olmasan bile DLC'ler iner ve oyunun klasöründe bekler. Sen DLC'leri aldığın anda DLC'lerin lisansına sahip olduğunu gördüğü için erişim hakkı tanır.

Activision son Call of Duty oyunlarında bırak korsan işlerini Türkçe yama gibi basit şeylere bile izin vermeyen bir sisteme sahip. Öte yandan eski Call of Duty'ler Türkçe dublaj yapacak kadar açık oyunlar. Yani DLC'leri internetten indirip oyunun klasörüne atmayı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı