Steam Korsan oyunun dosyaları ile doğrulama yapma

Bu DLC meselesi oyundan oyuna değişir. Mesela çoğu oyun DLC'nin sadece oyun dosyalarında olmasıyla yetinmez, oyunu oynadığın platformda o DLC'nin lisansına(Her oyun ve DLC aldığında aynı zamanda lisansta almış olursun.) sahip misin ona bakar. Mesela Far Cry 6'yı Steam'den aldığında DLC'lere sahip olmasan bile DLC'ler iner ve oyunun klasöründe bekler. Sen DLC'leri aldığın anda DLC'lerin lisansına sahip olduğunu gördüğü için erişim hakkı tanır.

Activision son Call of Duty oyunlarında bırak korsan işlerini Türkçe yama gibi basit şeylere bile izin vermeyen bir sisteme sahip. Öte yandan eski Call of Duty'ler Türkçe yama yapacak kadar açık oyunlar. Yani DLC'leri internetten indirip oyunun klasörüne atmayı deneyebilirsiniz.
Hocam DLC'leri korsan oyundan indirip orijinal oyuna attım. Fakat dosya doğrulaması yapmadım. Zamanında Türkçe yama da kurmuştum. Çalışıyordu çok güzel şekilde. Eğer oyun dosyalarını doğrularsam, DLC'ler bir ihtimal gelir mi? Çünkü şuan bastığım zaman beni mağazaya atıyor.

Hocam oyun indirimde ama DLC'ler indirimde mi bilmiyorum. Chaos Pack ve Mission DLC'leri alırsam çok iyi olacak.

Hocam ban yenme riski nedir? Çünkü Technopat'ta bunun konusu açılmış. CS:GO'da falan ban yenilebilir diye. Steam buna öylesine ban atar mı yoksa bir şey olmaz mı? Zaten rekabetçi bir oyun da değil aslında.
Ben herşeyi açıkladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı