Korsan RDR2'i virüslü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Nora Darhk

Femtopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
1
Öncelikle Sosyaldeki ana hesabım yasaklama aldığından yeni hesap açıp bilgilendirme amaçlı bunu yazmak istedim. Başlığı nasıl yazacağımı bilemedim, umarım moderatörler uygun şekilde düzenler.

Konuya gelecek olursak, en çok beklediğim ve oynamayı istediğim oyundu RDR 2 ama fiyatı gereği sürekli oynamayacağım bir oyuna o kadar para verecek durumda değildim, crack çıkmasıyla geceden indirdim ve bu yazıyı yazmadan yaklaşık 20 dk önce oyunu açmaya başladğım, 10-15 dakika bekledim ama henüz loading ekranındayken sistem takıldı mouse yavaş hareketlenmeye başladı. Oyunu kapatınca bir not defterinde "Thank you ... bla bla... Donate BTC vs." gibisinden mining virüsü yemişcesine kafamda kuşku uyandıran bir yazı yazıyordu. SS aldım ama ardından sistemi resetleyip USB Live AV ile tarattırdığdam o SS panodan silindi.

Webroot Live USB ile tarattım sonuç vermedi, şimdi sistem açıldı ve Kaspersky TS ile tam tarama yapıyorum. Ter temiz sisteme bu güne kadar crack vs. hiç yüklememişken CPU kullanımı RDR 2'den sonra boşta %100'e çıkıp çıkıp inmeye başladı.

Demem o ki hiç bir crack temiz değildir tabii ki ama RDR 2 gibi popüler bir oyunu crackleyen ekip gerçekten bu cracki tamamen ücretsiz sunacağını hiç düşünmüyorum. Eğer yükleyen ve sistemini seven varsa silmesi ve temiz kurulum gerçekleştirmesini tavsiye ederim :)

*Güncelleme, 2 kez Kaspersky ile tarama yaptım fakat virüs vs. bulmadı. Yine de temiz kurulum yapmak önemli :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı