Korsan vs orijinal oyun arasındaki FPS farkı

BatFury

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Merak ettiğim için soruyorum orijinal oyun aldığımızda (Steam, Epic...) Arkada birçok yazılım çalışıyor. Korsanda ise sadece oyun çalışıyor ve offline oynuyoruz. Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu? Yoksa aksine FPS mi yükseltir?

Merhaba. Merak ettiğim için soruyorum orijinal oyun aldığımızda (Steam, Epic...) Arkada birçok yazılım çalışıyor. Korsanda ise sadece oyun çalışıyor ve offline oynuyoruz. Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu? Yoksa aksine FPS mi yükseltir?
FPS aynı kalır.

Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu?
Olmaz.

Şöyle bir değişiklik olabilir, korsan oyun oynuyorsunuz ve oyunun ilk sürümünü indirdiniz diyelim. Bu sürümde optimizasyon kötü olabilir, FPS düşük olabilir. Update getirip daha iyi optimizasyon yapabiliyorlar. Orijinal oyunda bu güncellemeyi direkt alıyorsunuz.

Vallaha ben korsan oyun oynasam da arkada Steam açık oluyor yani bir farkı yok. Korsan oyunlar sadece Denuvo denilen saçma "korsan engelleyici" programın olduğu oyunlarda daha yüksek FPS almanı sağlar. Örneğin Hogwarts Legacy oyununun korsan sürümü daha çok FPS sağlar. Tabii orijinal oyunun ahlaki avantajı dışında Update kolaylığı var, sen 10. yaması çıkmış oyunu korsan oynayıp hiç yama yapmazsan daha az FPS alman normal.

Olmaz.

Şöyle bir değişiklik olabilir, korsan oyun oynuyorsunuz ve oyunun ilk sürümünü indirdiniz diyelim. Bu sürümde optimizasyon kötü olabilir, FPS düşük olabilir. Update getirip daha iyi optimizasyon yapabiliyorlar. Orijinal oyunda bu güncellemeyi direkt alıyorsunuz.
Evet ama arkadaşın sorduğu şey o değil. Sorduğu şey orijinal olunca arkada Steam ve Epic açık olduğu için FPS değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyundan oyuna değişir korsan yazılım anti cheat vs varsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı