Merhaba. Merak ettiğim için soruyorum orijinal oyun aldığımızda (Steam, Epic...) Arkada birçok yazılım çalışıyor. Korsanda ise sadece oyun çalışıyor ve offline oynuyoruz. Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu? Yoksa aksine FPS mi yükseltir?
FPS aynı kalır.Merhaba. Merak ettiğim için soruyorum orijinal oyun aldığımızda (Steam, Epic...) Arkada birçok yazılım çalışıyor. Korsanda ise sadece oyun çalışıyor ve offline oynuyoruz. Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu? Yoksa aksine FPS mi yükseltir?
Olmaz.Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu?
Evet ama arkadaşın sorduğu şey o değil. Sorduğu şey orijinal olunca arkada Steam ve Epic açık olduğu için FPS değişir mi?Olmaz.
Şöyle bir değişiklik olabilir, korsan oyun oynuyorsunuz ve oyunun ilk sürümünü indirdiniz diyelim. Bu sürümde optimizasyon kötü olabilir, FPS düşük olabilir. Update getirip daha iyi optimizasyon yapabiliyorlar. Orijinal oyunda bu güncellemeyi direkt alıyorsunuz.
Merhaba. Merak ettiğim için soruyorum orijinal oyun aldığımızda (Steam, Epic...) Arkada birçok yazılım çalışıyor. Korsanda ise sadece oyun çalışıyor ve offline oynuyoruz. Bu nedenler FPS kaybına neden olur mu? Yoksa aksine FPS mi yükseltir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.