Korsan Windows 10 silinmiyor

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1660 Ti
İşlemci
R5 2600
Merhaba. Ben yeni bir PC aldım. Bir abimdende rica ettim içine Windows 10 yüklemiş ama korsan. Bende format atmak için USB aldım fakat ne PC'ye ne de USB'ye orijinal Windows indirebiliyorum. %100'e gelince PC mavi ekran veriyor ve kapanıyor. Belki Windows 10'a Windows 10 indirdiğim için olmuyordur dedim ama Windows 11 de aynı şekil mavi ekran veriyor. Windows yüklemeyi geçtim PC sıfırlanmıyor bile yine mavi ekran veriyor. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Windows yükleme sırasında disk seçme alanına gelince:
Shift+F10
Diskpart
list disk
select disk (silmek istediğiniz diskin numarasını yazın)
clean
Convert MBR yada UEFI ise GPT yapın.

Nasıl Windows indirmeye çalışıyorsunuz?
Usb ye orjinal windows 10 indirip formatlamaya çalışıyorum kısaca ama hep mavi ekran veriyor

Shift+F10
Diskpart
list disk
clean
Maalesef elimde disk yok usb ye kurmaya çalışıyorum elimde disk olsa bile kasada cd yeri yok

Shift+F10
Diskpart
list disk
clean
Maalesef elimde disk yok usb ye kurmaya çalışıyorum elimde disk olsa bile kasada cd yeri yok
Windows ISO'sunu bir şekilde USB'ye kurman lazım. İnternet kafede ya da cep telefonunda ve USB de OTG varsa aktarabilirsin.
Deneyeceğim sağolun

Usb ye orjinal windows 10 indirip formatlamaya çalışıyorum kısaca ama hep mavi ekran veriyor

Deneyeceğim sağolun
Windows kurulum dosyası pc de varsa diski bölüp boş olan diske pc açıkken kurulum yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı