Benim de sormak istediğim şey bu henüz KMSpico programını kullanmadım.
KMS ile KMSpico farklı şeyler. KMSpico zararlı bir yazılımdır. KMS açığını kullanarak lisans verir size. KMS ise Windows'un yapısında olan bir şeydir.
MBAM ve Zemana ile tarattım hiçbir şey çıkmadı.
Benim de sormak istediğim şey bu henüz KMSpico programını kullanmadım.
KMS ile KMSpico farklı şeyler. KMSpico zararlı bir yazılımdır. KMS açığını kullanarak lisans verir size. KMS ise Windows'un yapısında olan bir şeydir.
MBAM ve Zemana ile tarattım hiçbir şey çıkmadı.
O dediğiniz gerçekten uzun yolu. Format daha kısa yolu. Açıkçası bende uzun yolundan hiç denemedim. Hatta format yolunu bile denemedim
Ben KMS kullanırım. Ama siz kullandırtmayın. Sigaraya benzer bir şey bu neredeyse. Bir kere içine giren bağımlısı oluyor.
Biz de dedik ki Windows'u illegal yerlerden birinden indirmişseniz başınıza sorunlar açmaması için temiz Windows ile temiz kurulum yapın 20 dk ınızı alacaktır.
Biz de dedik ki Windows'u illegal yerlerden birinden indirmişseniz başınıza sorunlar açmaması için temiz Windows ile temiz kurulum yapın 20 dk ınızı alacaktır.
Haa benfe diyorum neden lisans süreniz dolmak üzere diye bildirim çıkıyor. Neyse sonrasında sorun çıkmadı zaten. Yani gerçi bilgisayarın yakınında değilim. Sorun çıksaydı söylerlerlerdiler.