Korsan Windows 10 Yüklü Sisteme Orijinal Windows 10 Kurma

eray2k

Decapat
Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisarımda korsan yüklüydü, daha doğrusu yüklüymüş antivirüs programı ile öğrendim. Diyeceksiniz nasıl kullandın bu vakte kadar diye, başkasından aldım bilgisayarı yani benim için yeni bilgisayar.

Orijinal Windows 10 Home satın aldım, elimde lisans anahtarım da var. Bana satın aldığım mailde gelen Windows yükleme dosyasını indirdim, açtım, ve satın aldığım programları ve kişileri koruyarak yükle dedim, sonuçta bilgisayara format attı fakat bana lisans anahtarı sormadı.
Daha sonra biraz daha araştırdım, ayarlar kısmından lisans anahtarı değiştire bastım ve benim anahtarı girdim, sonuçta yine olmadı lisans anahtarı geçersiz diyor. Diyeceksiniz belki dolandırılmıştırsın, Windows'un sitesinden satın aldım, mail adresi olarak hotmail kullandım, yani lisans elimde ve gerçek fakat kuramıyorum.
Windows u arayayım dedim fakat bilgisayarımda korsan yüklü dersem muhtemelen bir lisans yüklemekten daha büyük sıkıntılarla uğraşmam gerekecek.
O yüzden size sorayım dedim. Bana lisans anahtarını soracak şekilde nasıl format atabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar ücrete lisans almak yerine internet üzerinden 15-20₺ arası lisans alarak da etkinleştirme yapabilirdiniz, paranıza biraz yazık olmuş. Önemli dosyalarını bir diske yada USB belleğe yükleyin ve temiz kurulum ile Windows 10 kurulumu yapın. Sonrasında ise etkinleştirme anahtarını giriniz. Yüklediğiniz versiyona dikkat edin, Home yerine Pro kurmayın.

Merhabalar,

Ürün anahtarı BIOS sistemine gömülü olduğu için ürün anahtarı istemiyor. Microsoft Türkiye telefon numarası ile iletişime geçin. Yükleme yapacağınız depolama birimine örnek olarak USB bellek, içine bir kod yazacaklardır. Bana öyle yaptılar. Ondan sonra kurulum yapabilirsin.

Kurulum esnasında ürün anahtarı sormaması normal. Eğer anakartınızda gömülü bir ürün anahtarı varsa ve kurulum bu ürün anahtarını tanırsa sormaz. Benimkinde de aynı şekilde, ürün anahtarını sormuyor.

Şu anda kurulu olan Windows sürümü nedir? Windows etkin mi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…