Korsanı çok abartmıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her oyuna para verecek isek cebimizde para kalmaz abi Steam'den PUBG falan alıyorsun da ne oluyor hile çıkmıyor sanki, gider offline story modlu FPS oyunu oynarım daha iyi.

Ayrıca şunu ekleyeyim, korsan oyunlardan kaynaklı sorunları buraya taşırsak eğer oyunla ilgili sorunları kendi sistemimize bağlama gibi hata olabilir. O yanılgıya düşerek değerli forum üyelerini de asıl orijinal oyunlar varken bu konulara çekeriz. Bence orijnal oyun hataları daha önemli, bu yüzden oyuna suç atamadığın durumlar daha yüksek ihtimalle gerçekleşir çünkü.
 
Yıllarca korsan oyun oynadım, oyunlar sürekli hata verirdi ya da başka sorunları olurdu. Yıllardır da orijinal alıyorum, hiçbir sorun yaşamadan tık diye açılıyor oyun. Kim neden korsan oyunun hatalarıyla uğraşmak istesin? Belki crack bozuk vs.
 
Forumun kuralı, korsan yazılımlara ve oyunlara destek yok. Olması gereken de bu.
 
Milletin parası olsa korsandı crack'ti neden uğraşsın verir parayı alır indirir. Güzide memleketimizde bilgisayarları bile zar zor alabildiğimizden bazı oyunları satın alacak paramız kalmayabiliyor.
 
Konu kilit. Korsana destek... Bak ekonomik durumlardan, oyun fiyatlarının artmasından dolayı söylediğin konuda haklılık payı var. Bende önceden korsan oyundan faydalanıyordum. Forumlarda hep aynı şeyi görürdüm, korsana destek yok, gidin orijinal oyun alın diye. Sonra korsan oynama devam ettim. Lakin oyunlar ne kadar pahalı olursa olsun, artık indirimleri bekliyorum korsan oyun oynamıyorum. Sistemi cidden mahvediyor. Sitemine gelirsek bence yardım yardımdır. Adam korsan oyun almaya yönlendiriliyorsa bu adamın suçu değildir. O zaman dışarda orijinal ayakkabı giymeyen adamın ayağına bir şey olduğunda doktor bakmasın. Korsan ayakkabı giymişsin dostum bir de utanmadan gelip bana gözüküyorsun desin. Konu kilit desin. Evsizlere de bakmasın o zaman kimse. Yani çok dramatikleştirmeye çalıştırmıyorum olayı. Bu kadar da baskıcı olmaya gerek yok diyorum. Bu benim şahsi fikrim. Adam parası olduğu halde indirimler de dahi almıyorsa ona bir şey diyemem. Ama bence fazla bir baskı var bu konuda.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı