Korsanı çok abartmıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantık olarak ters geliyor. Düşünün Technopat'tan korsan linki alıyorsunuz sonra virüslü çıkıyor veya çalışmıyor :D

Sıkıntılı işler, en iyisi bulaşmamak.
 
Her şeyi abartıyorsunuz dersen yanlış anlaşılır. Maalesef ki biz kurallarla yaşamaya pek alışamamışız, bu sebeple katı kurallara denk gelince abartmıyor musunuz oluyor.
Kurallarda yazdığı üzere, korsana destek yok, nokta.
@350070'un dediği gibi, ne indirirsen indir beni ilgilendirmez ama destek veremem. Eğer sorun çıkarsa çözerim diyorsan burada işin ne:D
 
Destek yoksa korsan oyun istemiyosanız verin para alalım biz zengin değiliz her şeyi alırsınız siz sonra burada boş boş destek vemein diyosunuz bir de.
Korsan oyun indirmeyin demiyoruz. Sadece önermiyoruz Adamın gelip Korsan Rdr2 indirdim atım niye küçük gibi sorular sorunca Tabi ki destek verilmez istediğinizi yapın fakat sonra gelip virüs bulaştı demeyin.
 
Bu önceden kullanmadığın veya korsan oyun indirmediğin anlamına gelmez ki? Korsanı çok abartmıyor musunuz sorusuna adam gibi neden desteklemediğimizi açıklamak yerine kOrSaNa dEsTeK vErMiYOrUM demeyi tercih ettiğiniz için, muhattabım değilsiniz. Ayrıca, profil fotoğrafında anime olan birisini ciddiye aldığım için kendimden özür diliyorum.
 
Neden Technopat orijinal takıntılıdır?

Bunun sebebi sevgili oyun yapımcılarını çok sevmemiz veya onların yaptıkları oyunlara tapmamız veya onlardan cukka almamız değil. Forumda insanlara olabildiğince yardımcı olmayı hedefliyoruz. Ama korsan oyunların içeriği kirletilmiş, kötü amaçlı yazılımlar ile süslenmiş olabiliyor. Yani eğer oyun orijinal değilse ürettiğimiz çözümlerin işe yarayıp yaramayacağını kestirebilmek mümkün olmuyor.

Ve tabi ki oyunları birer ticari ürün olarak gördüğümüzden bir bedeli olduklarına inandığımızdan bunu destekliyoruz. Şahsım adına asla bir korsan kullanıcısını kötülemem veya yerin dibine sokmam. Forumda da bu tipte insanlara çok denk gelmedim. Genelde derdimiz "oyunlara para mı verilir yha" diye gezen tiplerdir. Ama imkanı olmayan ve hoş vakit geçirmek isteyenler kendileri arzu ederlerse korsana başvurabilirler ama bir problem yaşadığında çözümünü burada aramamasını istiyoruz. Çünkü insan sarrafı değiliz. Ne niyetle korsan oynadığını bilemeyiz.

Not: Bu mesajı daha önce başka bir benzer konuya göndermiştim. Bir şey değişmediği için kopyala-yapıştır yaptım.
 
Genelde korsan oynuyorum ama yardım için Technopat'ı kullanmam komik olurdu. Neyin yardımını isteyeyim? Yaygın olduğundan söylüyorum en basiti gider Fitgirl'ün bloguna yazarım elbet yanıtlayan çıkar olmadı sayısız korsan forumu var ortalıkta.

Çoluk çocuk bedavaoyunindir.com'dan oyun indirdi, virüs kaptı, oyunu/sistemi çöktü diye kimsenin vaktini çalmadan kilitleniyor. Olması gereken de bu. Oyundan veya sisteminden kaynaklı bir performans sorunu yaşıyorsa yardım edilir orası ayrı. Tek kanal RAM'den ötürü performansı düşen birisine orijinali al denilmez, zaten bu tarz konularda da oyun orijinal mi diye pek sorulmuyor.
 
Bu önceden kullanmadığın veya korsan oyun indirmediğin anlamına gelmez ki? Korsanı çok abartmıyor musunuz sorusuna adam gibi neden desteklemediğimizi açıklamak yerine kOrSaNa dEsTeK vErMiYOrUM demeyi tercih ettiğiniz için, muhattabım değilsiniz. Ayrıca, profil fotoğrafında anime olan birisini ciddiye aldığım için kendimden özür diliyorum.
Öncelikle anime fotoğrafı olan birine ciddiye almadığın için ben özür diliyorum. Kurallar belli açıp okuyun orada "Korsana Destek Vermiyoruz" yaziyorsa benim verebileceğim cevap budur. Birine cevap verirken ya da sallarken ne olup bittiğine bir bak. Benden engel yiyeceksiniz belli ki anlaşmayacağız. Kendini sürekli "haklı" gören biriyle anlaşmak imkansız...
 
Aynı kafadaki kişiler bu videoyu da dislike yağmuruna tutuyor. Sanırım mantık şöyle işliyor; benim korsan kullandığımı başkası da korsan kullanırsa sorun yok, benim para verdiğimi başkası korsan kullanırsa çok kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı